Az oldal alapötletét J.K Rowlingnak köszönhetjük aki egy csodálatos varázsvilágot álmodott meg a számunkra.
Az oldal képeit köszönjük a Caution 2.0 - nak, a tumblrnak valamint az Obsessionnak. Nem kis kutatás, szerkesztés eredményei így kérünk NE lopj! Köszönjük!
Az oldalunkon szereplő kódokért hatalmas köszönet Clemence Lacroixnak és Brittany Greynek
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2013. Nov. 13.
Tárgy: Michael Maxwell -[hamarosan...] Szer. Nov. 13, 2013 4:25 am
MICHAEL ELLIOT MAXWELL.
I DON'T WANNA SEE LIKE YOU. & I DON'T WANNA BE LIKE YOU.
name.: Michael Elliot Maxwell nicknames.: Mike, Mickey gender.: férfi playby.: Chris Hemsworth age.: 25 - 2001.07.14 year.: - house.: Ex-Griffendél work.: Appleby Arrows játékosa vagyok. group.: adult wand.: Főnixtoll, Szőlőfa, 13 hüvelyk
I DON'T WANNA THINK LIKE YOU. & I DON'T WANNA STINK LIKE YOU.
boggart.: Jaj ne, könyörgöm! Utálom ezt a kérdést. Általában nem félek semmitől, bár a pókokat ki nem állhatom. Mégis talán ha mondanom kellene valamit, akkor az a családom elvesztése lenne. Nyálasan és álszentül hangozhat, de ez így van. Családcentrikus beállítottságú vagyok. Ez számomra szent és sérthetetlen. Nincs vita! patronus.: Oroszlán. Ez az állat illik igazán hozzám. Bátor, harcias, de ha olyan napja van, akkor a leglustább, pont mint én. Az olyan napjaimon jobb ha hozzám sem szólsz, kivéve ha nem egy altatódalt akarsz eldúdolni nekem. Oké-oké! Ha fontos dologról van szó, vagy meg tudsz győzni róla, hogy az, akkor számíthatsz rám. veritaserum.: Erre nem válaszolnék, mert a legsötétebb titkom nem véletlenül titok, és ha már egynél többen tudják, már nem is az. A lényeg, hogy nem is az én titkom, hanem a drága tesókámé. Elég nehéz elnézni a kis csaló trükkjeit, de nem tudok mit csinálni, nem vághatom magunk alatt a fát. Olyan, mintha elárulnám őt, ha lebeszélném róla vagy ilyesmi. amortentia.: benzin, frissen nyírt fű, a zápor illata, ananász, personality.:Nincs rosszabb, mint mikor magunkat kell jellemezni, erről mást kellene faggatni. Nem kenyerem az erőszak, nem szeretek másoknak fájdalmat okozni. Arra tanítottak, hogy tiszteljem a másikat és ezt igyekszem fejben is tartani. Magázódva is elküldhetek valakit a francba, és tegezéssel is tisztelhetem a másikat. Ezt apánk mondogatta mindig. Általában nyugodt vagyok, nehéz kihozni a sodromból, kivéve mikor valaki az életemben akar válykálódni. Senkinek semmi köze hozzá! Családcentrikus vagyok és talán kicsit hangulatember is. Ha szakad, akkor depressziós vagyok és élni sincs kedvem, de amint kisüt a nap, nem lehet lelőni és pörgök, mint egy idióta, akinek valami bájitalt belekevertek a piájába. De ha tényleg tudni akarod, akkor jobb ha megismersz! Nem harapok. Akkorát...
& I JUST WANNA BE ME. SO BREAK IT DOWN.
parents.: Theodor Maxwell - 52 - bankár Lidia (Fowler) Maxwell - 49 - gyógyító a Mungóban siblings.: Nathaniel Liam Maxwell - 25 - kviddicsjátékos Patricia Lynn Maxwell - 17 - roxforti diák pets.: nincs, arra ott a testvérem. birthplace.: UK, London. hometown.: UK, London. ethnicity.: német, angol, magyar, japán. Milyen szinten? Attól függ, hogy milyen napom van. blood.: félvér history.: szjp / előtörténet, minimum 500 szó
BREAK IT DOWN, BREAK IT DOWN. SO BREAK IT DOWN.
alias.: C. age.: 20 experience.: 7-8 éve password.: „Nocsak, Lupin. Sétára indultunk a holdfényben, kolléga?” member title.: a gúnyos anything else?.: nem, köszi.
lyrics from breakdown by epik high this template was made by KEEP THE FAITH. at caution 2.0. remember: cool people don't steal.