Az oldal alapötletét J.K Rowlingnak köszönhetjük aki egy csodálatos varázsvilágot álmodott meg a számunkra.
Az oldal képeit köszönjük a Caution 2.0 - nak, a tumblrnak valamint az Obsessionnak. Nem kis kutatás, szerkesztés eredményei így kérünk NE lopj! Köszönjük!
Az oldalunkon szereplő kódokért hatalmas köszönet Clemence Lacroixnak és Brittany Greynek
I DON'T WANNA SEE LIKE YOU. & I DON'T WANNA BE LIKE YOU.
name.: Patricia Lynn Maxwell nicknames.: Lynn, Lynni, Patricia, Patri gender.: lány playby.: Sasha Pieterse age.: kor és születésnap year.: 7. évfolyam house.: Griffendél work.: Iskolába vagyok group.: Gryffindor wand.: 11 hüvelyk,eperfa, 1 szál véla haj
I DON'T WANNA THINK LIKE YOU. & I DON'T WANNA STINK LIKE YOU.
boggart.: Legnagyobb félelem? Az a probléma, hogy ebből több is van. Mint általában mindenki akinek fontos a család, attól retteg a legjobban, hogy elveszíti rokonait, szeretteit. Én is ezt a tábort ékesítem. Nem könnyíti meg a helyzetemet az sem, hogy mind a két bátyám kviddicsjátékos...Mindig azt mondják, hogy nem olyan veszélyes...de valahogy ez engem nem szokott megnyugtatni. patronus.: Hegyimacska. Mindig is imádtam a macskákat, a kedvenc állataim, így ez nem csoda. Egyszerűen mindent imádok bennük, ahogy kecsesen mennek, ahogy átmásznak minden, azok a nagy szemek, és persze, hogy olyan aranyosan tudnak nyávogni. veritaserum.: Ha elmondom akkor az már nem is titok tovább. De ha nagyon muszáj annyit elmondok, hogy senki nem tudja rajtam kívül. Tudom, tudom most nagyon sokat segítettem, de hát ha egyszer titok, akkor arról nem szokása az embernek beszélni... amortentia.: friss péksüti, mézeskalács, citrom, narancs personality.: jellemezd a karaktered ( néhány mondatban, listában, párbeszédben, ahogy tetszik, lényeg, hogy megismerhessük )
& I JUST WANNA BE ME. SO BREAK IT DOWN.
parents.: Theodor Maxwell - 52 - bankár Lidia (Fowler) Maxwell - 49 - gyógyító a Mungóban siblings.:Michael Elliot Maxwell - 25 - kviddicsjátékos Nathaniel Liam Maxwell - 25 - kviddicsjátékos pets.: Az iskolában velem van Kibo, a vörös bundás, kiscicám. birthplace.: UK, London hometown.: UK, London ethnicity.: Magyar, Német, pici japán és még egy csipet angol blood.: félvér history.: szjp / előtörténet, minimum 500 szó
BREAK IT DOWN, BREAK IT DOWN. SO BREAK IT DOWN.
alias.:Miyo age.: 16 experience.: 3 éve password.: „Nocsak, Lupin. Sétára indultunk a holdfényben, kolléga?” member title.: Little girl anything else?.:
lyrics from breakdown by epik high this template was made by KEEP THE FAITH. at caution 2.0. remember: cool people don't steal.