Az oldal alapötletét J.K Rowlingnak köszönhetjük aki egy csodálatos varázsvilágot álmodott meg a számunkra.
Az oldal képeit köszönjük a Caution 2.0 - nak, a tumblrnak valamint az Obsessionnak. Nem kis kutatás, szerkesztés eredményei így kérünk NE lopj! Köszönjük!
Az oldalunkon szereplő kódokért hatalmas köszönet Clemence Lacroixnak és Brittany Greynek
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2013. Sep. 30.
Tárgy: Zoya Krum ~ hamarosan Kedd Okt. 01, 2013 9:23 am
ZOYA CONSTANCE KRUM
I DON'T WANNA SEE LIKE YOU. & I DON'T WANNA BE LIKE YOU.
name.: Zoya Constance Krum nicknames.: Minden elismerésem, ha a Zoya-hoz ki tudsz találni valami becenevet, de nem fogok rá hallgatni. Maradjunk a Zoya-nál. gender.: lány playby.: Crystal Reed age.: 2008. Március 06. year.: hetedik house.: Griffendél work.: - group.: Gryffindor wand.: 12 és ½ hüvelyk; rózsafa; sárkányszívizomhúr mag
I DON'T WANNA THINK LIKE YOU. & I DON'T WANNA STINK LIKE YOU.
boggart.: Rettegek attól, hogy egy családtagomnak bántódása esik. A szüleim, a bátyámmal együtt Főnix Rendje tagok, amitől potenciális célpontok a halálfalók számára, ezért minden aggodalmam jogos. patronus.: A patrónusom egy sólyom, az emlék, amit a megidézéséhez használok pedig az, amikor életemben először repültem. veritaserum.: Használtam a Cruciatus átkot egy muglin, aki a táskámat akarta ellopni. Mentségemre legyen, hogy senki sem tud róla, és csak azért tettem, mert a táska tele volt olyan dolgokkal, amik nem mugli kreálmányok. amortentia.: eső; tenger; csokoládé; levendula personality.: 10 szó, amivel leginkább jellemezni lehet:
#1 Makacs Makacs, hajthatatlan, önfejű, csökönyös... eme kedves jelzőket napi szinten megkapom, és nem is teljesen jogtalanok. A saját fejem után megyek, mert legjobban magamban bízom. Nem igaz, hogy nem hallgatok meg másokat, de ha a véleményük nem egyezik az enyémmel, nagy rá az esély, hogy az egyik fülemen bemegy, a másikon ki.
#2 Kitartó Ha valamit a fejembe veszek, akkor annak úgy kell lennie. Már-már röhejes, milyen végletekig képes vagyok elmenni csak azért, hogy a kis lelki világomnak jó legyen és azt mondhassam "megcsináltam". Nem adom fel könnyen, sőt, szinte soha. Ha valami eget rengető dolog miatt mégis rá lennék kényszerülve, akkor is sokáig tart beletörődnöm.
#3 Manipulatív Nem szép dolog tőlem, tudom. Szeretem ha a dolgok nekem kedvezőek, és ha ehhez az kell, hogy valakit manipulálni kelljen, akkor kénytelen vagyok azt tenni.
#4 Magabiztos A szó magáért beszél. Nincs szégyellni valóm, Merlinnek hála jó géneket örököltem, megvan a magamhoz való eszem, a humorérzékemmel sincs gond, megvan mindenem, ami az egészséges önbizalomhoz kell. Persze ne értse félre senki, nem vagyok egoista - habár nem is állok túlságosan messze tőle -, de minek szerénykedjek, ha tisztában vagyok az értékeimmel?
#5 Meggondolatlan Megesik, hogy hamarabb cselekszem, mint gondolkodom. Nem vagyok különösebben büszke rá, de könnyen elvesztem a fejem, és teszek vagy mondok olyan dolgokat, amiket egy percre rá megbánok.
#6 Kacér Ez lenne az a bizonyos dolog, amivel családom férfi tagjainak az idegein játszom. Megvan az okuk félteni, hiszen nem titok, hogy szeretek flörtölni. Véleményem szerint nem bűn ez, semmi rossz nincs benne, elvégre ettől még nem leszek könnyen kapható.
#7 Lojális Nincs az a kincs, amiért a cserben hagynám a szeretteim vagy barátaim. Köztudott, hogy bármikor kiállok azokért, akik fontosak nekem, legyen az kisebb vita, párbaj a Mardekárosokkal, vagy tegyem azt egy támadás a halálfalók részéről.
#8 Bátor Az én esetemben a bátorság nem áll messze a meggondolatlanságtól, de azért külön bekezdést érdemel. Nem mondhatom, hogy nem félek semmitől, mert az nem lenne igaz. Mindenkinek megvannak a maga kis félelmei, az már más kérdés, hogy félre tudják-e tenni őket, ha kell. Én ilyesfajta embernek mondhatom magam.
#9 Harcias Bizony, bizony, nem vagyok egy szende tündér - ha csak nem eljátszom, de arra ne nagyon térjünk most ki. Bármikor képes vagyok harcba szállni, ha megvan rá a megfelelő okom. Nem egyszer hallottam már a "többet ésszel, mint erővel" mondást, és a jelentését is felfogtam, de hogy konkrét példával szolgáljak, de nem mindig az ész dönt arról, hogy a párbaj melyik résztvevője tölt el pár napot a gyengélkedőn.
#10 Okos Ha nem lenne heves mérsékletem, talán a Hollóhátban tengetném napjaim. Igyekszem mindenben a legjobb lenni, ez a tanulmányi eredményeimen is meglátszik. Mindig kitűnő voltam, és nem is szeretnék ezen változtatni. Igaz, hogy amit szeretek, könnyebben megmarad a fejemben, de a Számmisztika és Jóslástan rém unalmas tudnivalóit is bemagolom a jegyeim érdekében.
& I JUST WANNA BE ME. SO BREAK IT DOWN.
parents.: Ophelia Belgarde; 39; Gringotts Bankban alkalmazott & Főnix Rendje tag Viktor Krum; 49; Minisztériumi alkalmazott a Varázsjátékok és Mágikus Sportok Főosztályán, a Brit - Ír Kviddicsliga Központi Irodájában & Főnix Rendje tag siblings.: Anna Krum; 15; Tanuló a Roxfortban (Hugrabug) Aleksandr Krum; 19; Tanuló a Salemi Boszorkányok Intézetében, terelő az Appleby Arrows-nál & Főnix Rendje tag pets.: Van egy fekete, perzsa macskám, aki a Kat névre hallgat. A kreativitásom nem volt a csúcspontján amikor kaptam, ezért lett ez a neve. birthplace.: Plovdiv, Bulgária hometown.: Plodiv, Bulgária & Roxfort, mivel többet vagyok az iskolában, mint otthon. ethnicity.: Anyanyelvi szinten beszélem a bolgárt, angolt, franciát és oroszt, habár az akcentusom nem észrevehetetlen. Tanultam spanyolt és latint is, de pár mondatnál több nem maradt meg. blood.: aranyvér history.: szjp / előtörténet, minimum 500 szó
BREAK IT DOWN, BREAK IT DOWN. SO BREAK IT DOWN.
alias.: Z. age.: 17 experience.: pár év password.: „Nocsak, Lupin. Sétára indultunk a holdfényben, kolléga?” member title.: miss reckless anything else?.: -
lyrics from breakdown by epik high this template was made by KEEP THE FAITH. at caution 2.0. remember: cool people don't steal.