Az oldal alapötletét J.K Rowlingnak köszönhetjük aki egy csodálatos varázsvilágot álmodott meg a számunkra.
Az oldal képeit köszönjük a Caution 2.0 - nak, a tumblrnak valamint az Obsessionnak. Nem kis kutatás, szerkesztés eredményei így kérünk NE lopj! Köszönjük!
Az oldalunkon szereplő kódokért hatalmas köszönet Clemence Lacroixnak és Brittany Greynek
Csak mostanában ismertelek meg, de hamar összemelegedtünk. Ha a prefektusi fürdőben most ránk nyitna valaki, azt hiszem sokat kéne magyarázkodnunk. Egy személyben vagyok az SVK magántanárod, a jóslástan korrepetátorod és a lábzsámolyod, de remélem mihamarabb barátok leszünk. A szememben te vagy a Griffesek legtündéribb teremtése, a legszebb kis virágszál, akire, igen, némileg széltől is óvón tekintek és akit legszívesebben elvinnék alvós plüsscicának. Ugyanakkor némileg fel is nézek rád a szerénységed és a szilárd jellemed okán.
Remélem idővel elhiszed nekem, hogy szép kislány vagy, mert marha jó lábaid, szép arcod van, na meg azok az igéző szemek... Szóval kislány Peter Griffithst zsebre tetted
Wesley J. Clearwater slytherin
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2013. Jul. 28.
Ártatlan kis arcod, bájos mosolyod már első találkozásunk alkalmával is elég volt hozzá, hogy belopd magad a szívembe, ám a folytonos ügyetlenkedésed feltette a pontot az I – mre. Nem tudom eldönteni, hogy imádjalak, vagy épp rettegjek tőled főleg, mivel balul sikert varázslataid áldozata többnyire én vagyok. Hála neked kicsi lány, köptem már csigát, nyeltem szúnyogot, sőt két óra erejéig még a beszélő teáscsésze szerepét is kipróbálhattam. Deborah Wallberg te magad vagy Merlin két lábon járó csapása én mégis kedvellek, talán jobban, is mint gondolnád.