There is no light without darkness
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

There is no light without darkness

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
FRPG Top Sites
Welcome
Lucas & Anaelle - Long time, no see NYL
Itt tartunk most!
2025. December

A dolgok egyre rosszabbra fordultak a varázsvilágban, Harry Potter és társai képtelenek voltak megfékezni az egyre csak szaporodó halálfaló támadásokat.
Számos muglik által lakott falu, kisebb varázsló közösségek, minisztériumi alkalmazottak estek eddig áldozatául a szervezkedő halálfalók orvtámadásainak ám a sötét oldal képviselői egy pillanatra sem tétlenkednek.
Kisebb sereget verbuválva első dolguk volt, hogy betörjenek az Azkabanba, majd miután kiszabadították társaikat, felperzselték az egykor méltán rettegett intézményt.
Rettegés uralkodott el a varázslók körében, a szülők minden alkalommal félve küldik el gyermekeiket a Roxfortba.
Á s ha már itt tartunk… a Roxfort… bizony itt sem a régi már az élet, beszivárgott halálfalók, eltűnések, titokzatos halálesetek nehezítik meg a tanulók mindennapjait nem is beszélve a találgatásokról, hogy vajon mi állhat ezek hátterében.
Félő, hogy a béke és a nyugalom hosszú időre ábrándkép marad csupán… vagy mégsem?
2025 lehet az az év, amikor minden egy szempillantás alatt megváltozik ám kérdés, hogy ezúttal a jó vagy a gonosz kerekedik felül?
Légy részese egy izgalmas kalandnak, tarts a tenni vágyó fiatalokkal, akik igyekeznek meggátolni a terror eluralkodását, a roxforti diákokkal, akik az iskolapadban ülve igyekeznek átvészelni ezt az időszakot, vagy éppen a bosszúvágyó halálfalókkal, akiknek ezúttal talán sikerül győzelmet aratnia.
Minden csak rajtad áll!

Christmas in Hogwarts

by Ted Remus Lupin
Updates
Lucas & Anaelle - Long time, no see NYL2Az oldal alapítása.: 2012. Szept. 9

Arányok a fórumon.:

Lányok.: 30
Fiúk.: 32

Adult.: 18
Death eater.: 6
Muggle.: 1
Gryffindor.: 3
Hufflepuff.: 4
Ministry.: 4
Oot phoenix.: 9
Professor.: 3
Ravenclaw.: 5
Slytherin.: 9
Legutóbbi témák
» REIGN FRPG
Lucas & Anaelle - Long time, no see Icon_minitimeSzomb. Szept. 27, 2014 9:23 am by Vendég

» Salem-i Mágiaakadémia
Lucas & Anaelle - Long time, no see Icon_minitimeSzomb. Márc. 22, 2014 10:49 pm by Vendég

» Jurassic park
Lucas & Anaelle - Long time, no see Icon_minitimeCsüt. Márc. 13, 2014 10:33 am by Vendég

» Clark Atlanta University
Lucas & Anaelle - Long time, no see Icon_minitimeSzomb. Feb. 22, 2014 4:46 am by Vendég

» Abbey Mount
Lucas & Anaelle - Long time, no see Icon_minitimePént. Feb. 14, 2014 11:53 pm by Vendég

» Trouble Life
Lucas & Anaelle - Long time, no see Icon_minitimeVas. Feb. 09, 2014 10:11 am by Vendég

» Matt & Lily - Meglepő találkozások
Lucas & Anaelle - Long time, no see Icon_minitimeVas. Jan. 26, 2014 1:22 am by Lily Luna Potter

» Constantine - veszélyes vizeken
Lucas & Anaelle - Long time, no see Icon_minitimeKedd Jan. 07, 2014 2:45 am by Vendég

» Arrow frpg
Lucas & Anaelle - Long time, no see Icon_minitimeCsüt. Dec. 26, 2013 11:47 pm by Vendég

Chat box
Awards
Lucas & Anaelle - Long time, no see NYL5 Lucas & Anaelle - Long time, no see 005
550
Lucas & Anaelle - Long time, no see 007
422
Lucas & Anaelle - Long time, no see 006
488
Lucas & Anaelle - Long time, no see 008
550
STAFF
Lucas & Anaelle - Long time, no see NYL3 Ted Remus Lupin
&
Marconi Flint
Top posters
Sorting hat
Lucas & Anaelle - Long time, no see Poll_leftLucas & Anaelle - Long time, no see Poll_centerLucas & Anaelle - Long time, no see Poll_right 
Lily Luna Potter
Lucas & Anaelle - Long time, no see Poll_leftLucas & Anaelle - Long time, no see Poll_centerLucas & Anaelle - Long time, no see Poll_right 
Peter Griffiths
Amanita Mulchany
Sebastien A. Lascar
Paige Cook
Tyrius Aepius Reximo
Rose Weasley
Isabelle Nia Lascar
Austin Knowles
Affiliates
free forum

Credits
Lucas & Anaelle - Long time, no see NYL6

Az oldal alapötletét J.K Rowlingnak köszönhetjük aki egy csodálatos varázsvilágot álmodott meg a számunkra.
Az oldal képeit köszönjük a Caution 2.0 - nak,
a tumblrnak valamint az Obsessionnak.
Nem kis kutatás, szerkesztés eredményei így kérünk NE lopj! Köszönjük!
Az oldalunkon szereplő kódokért hatalmas köszönet Clemence Lacroixnak és Brittany Greynek

Lucas & Anaelle - Long time, no see

Go down 
SzerzőÜzenet
Anaelle S. Creevey
adult
adult
Anaelle S. Creevey

Hozzászólások száma : 7

Lucas & Anaelle - Long time, no see Empty
TémanyitásTárgy: Lucas & Anaelle - Long time, no see   Lucas & Anaelle - Long time, no see Icon_minitimeHétf. Szept. 16, 2013 5:02 am

Lucas & Anelle - Long time, no see

Szépen süt be a nap, még a madarak is csicseregnek, s az embert azt hinné, ha csak ez a látvány terülne elé, mondjuk velem együtt az ágyban, édes álom közben, hogy reggel van. Azt hiszem, a szervezetem is ezt gondolta, mert eszébe sem jutott, hogy fel kéne ébredni. Egészen addig a pillanatig, amíg el nem kezdett veszett mód rezegni a párnám, ami éppen a fejem alatt volt. Először csak értetlenül felkaptam a fejem, majd beletelt pár pillanatba, mire rájöttem, hogy ez mégis honnan jön és micsoda akar lenni. Kihalásztam nagy nehezen egy telefont a párnám alól, s felvettem. Viszonylag gyorsan toltam el arcomtól a készüléket, amint egy férfihang üvölteni kezdett benne, artikulálatlanul. Pár szót vettem ki csak, de már abból is rájöttem, hogy miért kiabált, s mi a következménye annak, amiért kiabál. Csak nagyon sóhajtottam, közöltem a férfival, hogy értem amit mond és elbúcsúztam, nem megvárva a reakcióját.
Miután a telefont leraktam, visszazuhantam a párnára, s könyörögtem, nem is tudom kinek, hogy csak még egy kicsit had aludjak, de hát, hamar rá kellett jönnöm, hogy ez veszett ügy már, így hát elkezdtem kikászálódni,s lassan tudomásul venni, hogy éppen most rúgtak ki az állásomból és hogy piszok módon elaludtam, pedig én olyat nem szoktam, akkor se, ha hajnalban érek haza. Bár megértem a férfit… elvégre reggel 8 helyett, délután 2-kor is még az ágyat nyomom, s közel se vagyok ahhoz, hogy beérjek… Azt hiszem, többet nem próbálkozok mugli munkával… és a telefon se éppen az én világom, maradok a számomra egyszerűbb dolgoknál és bagoly postánál.  Meg amúgy is, irodai munka, túl teszem magam azon, hogy ha nem nekik kell dolgoznom ezentúl.
Szóval, jöhet a hideg zuhany, ami segít összeszedni magam, s időközben már készül is a kávém. Jó, azért vannak olyan dolgok, amiknek boldogan behódolok, már ami a mugli világot jelenti, így a kávéfőzőjüknek is mondjuk. Mire kiérek a zuhany alól, már érzem is az isteni illatot, ami betölti az egész lakást, s húz maga felé, hogy belekortyoljak a kesernyés italba, aminek olyan könnyen függőjévé lehet az ember.
Még a fürdőből elértem a konyháig, útközben összeszedtem pár ruhadarabot, egy utazótáskából kihalászva, ami a nappali közepén hevert. Azt hiszem, egy szekrénybe legalább beruházhatnék, az talán nem lenne olyan veszélyes dolog. Bár, ahhoz előbb ismételten munkát kell találnom. Ezt nyugtázva magamban, már egy kissé vidámabb kedvvel értem el a konyháig, s a jókedv csak tovább nőtt, ahogyan belekortyoltam a kávémba, s éreztem, ahogy a koffein szétárad benne, s szépen-lassan eljut mindenhová, ahova kell. Csúnya dolog a függőség, tudom én azt, de inkább ettől függök, mint egyéb erre hajlamos dolgoktól, amik sokkalta károsabbak az egészségemre és még talán a kinézetemre is.
Egy jó fél óra múlva, immáron teljesen friss és munkakereső állapotban indulok útnak, egészen pontosan az abszol nevezetűnek, hátha ott éppen sikerrel járok majd. Kezembe veszek egy reggeli prófétát, egy vastagabb mappát táskámba gyömöszölök, azért vigyázva rá, elvégre, az valamiféle portfólió szerűség, a képeimről, s már indulok is.
Az utcára lépve, szinte arcon csap a hideg is, amire nem számítottam, illetőleg a külvilág zaja és a tömeg, amire szintén nem voltam felkészülve. Nos igen, hajnalban és reggel azért nem szokott ilyesmi fogadni, s a szervezetem még arra van ráállva. Hogy mi üthetett belém? Hát az jó kérdés…
A Foltozott üstön átverekedve magam, nagy nehezen, végre elérek az abszol út csodás faláig, amit viszonylag hamar sikerül kinyitnom. Amit itt látok, az azért már kicsit jobban tetszik. Egyrészt, nem néznek furán rám az emberek, amiért a szokottnál eltérőbb „kabátot” viselek, mert most éppen nem volt kedvem szimpla mugli ruhákhoz, másrészt valahogy kisebb a tömeg, mint London utcáin. Kicsit beljebb sétálva előkapom kezemből a mappámat, s kinyitom a prófétát az álláshirdetések részénél. Ahogy elkezdem olvasni, lábaim automatikusan mennek tovább, persze lassabban, s időnként azért fel is nézek az újságból, természetesen.
Pár kisebb-nagyobb, majdnem ütközést követően végre rátalálok egy olyanra, ami még kedvemre is van, s el is indulok a reggeli próféta irodája felé. Az újságot továbbra is kezemben tartom, s egy egészen apró pillanatra megállok, hogy lecsekkoljam a pontos címe. Furcsa, sokszor jártam már az abszol úton, de fogalmam sem volt, hogy pontosan hányan házszám alatt bújik meg az újság szerkesztősége. Miután megbizonyosodtam benne, hogy jó helyen járok, még egy pillanatra az újságba meredve indultam el, aminek az lett a következménye, hogy a velem szemben álló embernek ügyesen neki is mentem. Na tessék, végimegyek a fél utcán úgy, hogy az újságot olvasom, amikor pedig csak egy pillanatra lesek bele, elütök valakit. Ráadásul a mappámat is kiejtettem a kezemből, ahonnan egy-két kép ki is hullott. Miközben lehajoltam értük, természetesen elkezdtem szabadkozni, elvégre feltehetőleg az én hibám volt az ütközés.
- Ne haragudjon… igazán nem szándékosan tettem… - Szólalok meg anélkül, hogy felnéznék, majd mikor végül megteszem, arcomon széles mosoly jelenik meg.
- Lucas? Nem gondoltam volna, hogy pont téged ütöttelek el… - Nézek rá, még mindig guggolva, összeszedve képeimet.
- Ne haragudj, még egyszer… kissé elterelődött a figyelmem. – Bökök az újság felé, majd egy pillanatra azért az épületet is leellenőrzöm, ami előtt állok, hogy ez e az biztosan.
Miután nagy nehezen helyre raktam a dolgaimat, végül felegyenesedek, s igazából, kedvem lenne meg is ölelni a fiút, legalább egy futó pillanatra, de végül nem teszem. Talán furcsállná… mert még én is furcsállom a késztetésemet, de talán annak köszönhetem, hogy amióta eljöttem az iskolából, ő az első, akivel összefutottam, s bár nem vágyok túlzottan vissza oda, de azért igazán jó érzés egy olyan arcot látni, akire bonyodalmak nélkül tudok rámosolyodnom.

-- outfit itt -- notes .... --
sophia @ caution
Vissza az elejére Go down

Lucas & Anaelle - Long time, no see
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Isabelle&Anaelle&Line&Anastasia + játékvezetés
» A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint
» Once Upon A Time
» Once Upon a Time
» ♡ M A G I C I S P O W E R - Once Upon a Time

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
There is no light without darkness :: The magical side of London :: Abszol út :: A Reggeli Proféta irodája-
Ugrás: