There is no light without darkness
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

There is no light without darkness

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
FRPG Top Sites
Welcome
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint NYL
Itt tartunk most!
2025. December

A dolgok egyre rosszabbra fordultak a varázsvilágban, Harry Potter és társai képtelenek voltak megfékezni az egyre csak szaporodó halálfaló támadásokat.
Számos muglik által lakott falu, kisebb varázsló közösségek, minisztériumi alkalmazottak estek eddig áldozatául a szervezkedő halálfalók orvtámadásainak ám a sötét oldal képviselői egy pillanatra sem tétlenkednek.
Kisebb sereget verbuválva első dolguk volt, hogy betörjenek az Azkabanba, majd miután kiszabadították társaikat, felperzselték az egykor méltán rettegett intézményt.
Rettegés uralkodott el a varázslók körében, a szülők minden alkalommal félve küldik el gyermekeiket a Roxfortba.
Á s ha már itt tartunk… a Roxfort… bizony itt sem a régi már az élet, beszivárgott halálfalók, eltűnések, titokzatos halálesetek nehezítik meg a tanulók mindennapjait nem is beszélve a találgatásokról, hogy vajon mi állhat ezek hátterében.
Félő, hogy a béke és a nyugalom hosszú időre ábrándkép marad csupán… vagy mégsem?
2025 lehet az az év, amikor minden egy szempillantás alatt megváltozik ám kérdés, hogy ezúttal a jó vagy a gonosz kerekedik felül?
Légy részese egy izgalmas kalandnak, tarts a tenni vágyó fiatalokkal, akik igyekeznek meggátolni a terror eluralkodását, a roxforti diákokkal, akik az iskolapadban ülve igyekeznek átvészelni ezt az időszakot, vagy éppen a bosszúvágyó halálfalókkal, akiknek ezúttal talán sikerül győzelmet aratnia.
Minden csak rajtad áll!

Christmas in Hogwarts

by Ted Remus Lupin
Updates
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint NYL2Az oldal alapítása.: 2012. Szept. 9

Arányok a fórumon.:

Lányok.: 30
Fiúk.: 32

Adult.: 18
Death eater.: 6
Muggle.: 1
Gryffindor.: 3
Hufflepuff.: 4
Ministry.: 4
Oot phoenix.: 9
Professor.: 3
Ravenclaw.: 5
Slytherin.: 9
Legutóbbi témák
» REIGN FRPG
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeSzomb. Szept. 27, 2014 9:23 am by Vendég

» Salem-i Mágiaakadémia
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeSzomb. Márc. 22, 2014 10:49 pm by Vendég

» Jurassic park
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeCsüt. Márc. 13, 2014 10:33 am by Vendég

» Clark Atlanta University
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeSzomb. Feb. 22, 2014 4:46 am by Vendég

» Abbey Mount
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimePént. Feb. 14, 2014 11:53 pm by Vendég

» Trouble Life
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeVas. Feb. 09, 2014 10:11 am by Vendég

» Matt & Lily - Meglepő találkozások
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeVas. Jan. 26, 2014 1:22 am by Lily Luna Potter

» Constantine - veszélyes vizeken
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeKedd Jan. 07, 2014 2:45 am by Vendég

» Arrow frpg
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeCsüt. Dec. 26, 2013 11:47 pm by Vendég

Chat box
Awards
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint NYL5 A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint 005
550
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint 007
422
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint 006
488
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint 008
550
STAFF
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint NYL3 Ted Remus Lupin
&
Marconi Flint
Top posters
Sorting hat
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Poll_leftA long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Poll_centerA long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Poll_right 
Lily Luna Potter
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Poll_leftA long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Poll_centerA long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Poll_right 
Peter Griffiths
Amanita Mulchany
Sebastien A. Lascar
Paige Cook
Tyrius Aepius Reximo
Rose Weasley
Isabelle Nia Lascar
Austin Knowles
Affiliates
free forum

Credits
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint NYL6

Az oldal alapötletét J.K Rowlingnak köszönhetjük aki egy csodálatos varázsvilágot álmodott meg a számunkra.
Az oldal képeit köszönjük a Caution 2.0 - nak,
a tumblrnak valamint az Obsessionnak.
Nem kis kutatás, szerkesztés eredményei így kérünk NE lopj! Köszönjük!
Az oldalunkon szereplő kódokért hatalmas köszönet Clemence Lacroixnak és Brittany Greynek

A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint

Go down 
SzerzőÜzenet
Marconi Flint
death eater
death eater
Marconi Flint

Here I am : A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint A1_2013_3_1_iy08bw89r4
Hozzászólások száma : 14

A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Empty
TémanyitásTárgy: A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint   A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeKedd Jan. 01, 2013 3:38 pm

Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint

Egy év… egy éve már, hogy az az átkozott némber faképnél hagyott egyetlen semmit mondó cetlivel… azt képzelte csak úgy megúszhatja az árulását minden fajta következmény nélkül. Ostoba! Persze mit is várhat az ember egy mocskos vérárulótól? Hűséget? Odaadást? Őszinteséget? Chh… ez még viccnek is rossz, én idióta mégis azt hittem, hogy Katrina más, mint a többi lány. Megtévesztett. Magához édesgetett megjátszva a szende szűzlányt, majd egyszer csak megpattant és magamra hagyott. Miért? Ez az a kérdés melyre lassan már egy éve keresem a választ rendületlenül, s amit - halála előtt – fel fogok tenni neki. Tudnom kell. Talán megszállott vagyok, kit hajt a bosszúvágy, de nem számít. Mielőtt a cafka meglakol, ha kell, megkínzom, de a kérdésemre a választ meglelem, Malazárra esküszöm!

Ki tudja, mi járhatott a lány fejében mikor úgy döntött véget vetve a kapcsolatunknak, összepakol és eltűnik, ám egy biztos, nem számolt azzal, ki az, akivel ujjat húzott. Bizony, bizony, buta lány, ha tudta volna, mit szabadít a nyakába… talán átgondolja kétszer is, mielőtt cselekszik. Egy éven keresztül tervezgettem a tökéletes bosszút, számtalan lehetséges variáció futott át az agyamon, ám egy sem volt elég kegyetlen ahhoz, hogy átérezze azt a fájdalmat, melyet nekem okozott. Hányszor jutott eszembe, hogy a családja révén állok bosszút rajta, kiirtom őket egytől egyig had, szenvedjen, mielőtt elérek hozzá, ám végül elvetettem a dolgot. Túl sablonos lenne… Végül úgy döntöttem felkutatom. Időt s pénzt nem sajnálva béreltem fel a legelszántabb halálfalókat, hogy míg én teljesítem kötelezettségeimet, és folytatom beépített munkámat a minisztériumban, addig ők keressék meg, derítsék, ki hol lakik, mit dolgozik, kivel találkozik… egyszóval mindent, amit csak lehet. Talán ha magam végeztem volna a kutatást előbb célba, érek, mint az a néhány szerencsétlen, ám úgy ítéltem meg a helyzetet, hogy az Ügy mely mellett elköteleztem magam, jóval fontosabb, mint egy halálraítélt nőszemély. Vele ráérek akkor is foglalkozni, ha már megvan.

Ez alatt az egy év alatt sikeresen bebiztosítottam a helyem a minisztérium berkein belül, tiszteletre, bizalomra tettem szert még a nagy Harry Potter szemében is. Ennyit a biztonsági előírásokról. Potter tudtán kívül fogadta bizalmába egyik legnagyobb ellenségét. Olykor el is csodálkozom, hogyan veszíthetett vele szemben Voldemort… egy tapasztalt és hatalmas feketemágus. Szánalmas. Olyan nehéz visszafogni magam minden egyes alkalommal mikor Potter a közelben van. Egy gyors pálcaintés volna az egész és már vége is, lenne. Hatalmas kísértés ám tudom, még nem érkezett el az idő, várnom kell.

Néhány nappal ezelőtt véget ért a hosszas kutatás, az embereim Katrina nyomára bukkantak, egy muglik lakta kis faluban ahol a lány úgy gondolta kellő biztonságban, elrejtőzhet előlem. Szegény Trina… még csak nem is sejti, hogy közeleg a vég. Úgy döntöttem várok néhány napot, mielőtt felkeresem személyesen, had élvezze ki élete utolsó hátralévő napjait. Első az Ügy, éppen ezért mielőtt rátértem volna a személyes dolgaimra el kellett intéznem néhány apró cseprő hivatali ügyet, majd jelentést küldenem a társaim számára. Csak eztán indulhattam el Hozzá.

* * *
A telihold ezüstös fénye világította meg csupán a kis falu macskaköves útjait, egy teremtett lélek nem sok, annyi sem járt már az utcákon. A házak ablakait egytől egyig függönyök sötétítették el, béke és csend honolt amerre csak a szem ellátott. Ekkor tűnt fel a távoli horizonton egy fekete csuklyás alak, ki lassan, kimérten vette lépteit, arcát nem lehetett látni a köpenye alatt. Egyenesen előre nézett, meg sem rezzent, el sem fordult, határozottan lépdelt célja felé. Köpenye meg – megrezzent a csípős téli szellő hatására, cipője nyomán kopogott a kő. Látta már a házat melyben információi szerint a nő lakott, ki gúnyt űzve minden iránta táplált gyengéd érzelméből se, szó se beszéd elhagyta őt, ettől a tudattól pedig keze ökölbe rándult. Ez lettem volna én, a kíméletlen gyilkos, ki legújabb áldozata felé igyekszik. O csak lennék már ott.

Elérve a házhoz néhány percig álltam csak előtte, vártam, füleimmel erőst koncentráltam, hogy meghallhassam a legapróbb neszt is mely, esetleg odabentről szűrődhet ki. Bár a lány nem számíthat jöttömre, jobb biztosra menni, mielőtt ismét elszökik előlem, és kezdődhet az egész hajtóvadászat elölről. Semmi zaj, semmi nesz hosszú időn át. Csak akkor nyúltam a pálcám után miután teljességgel megbizonyosodtam afelől, hogy minden a legnagyobb rendben.
- Alohomora – szegeztem a pálcám a zárra, ami néhány pillanattal később már meg is adta magát nekem, az ajtó pedig feltárult előttem. Nesztelen léptekkel hatoltam be végül a házba majd csuktam be magam után az ajtót.
- Vajon merre vagy te átkozott? – sziszegtem a fogaim között, megindulva a nappali felé. Pálcám hegyéből apró fénysugár világította csak meg előttem az utat ám még így is jól kivehető volt számomra a berendezés sajátossága. Minden egyes apró tárgy, szín és forma Trina keze nyomát hordozta magán. Meglátszott a gond, a hosszas válogatás minden bútoron és szöveten. Hirtelen megrohamoztak az emlékek, a régmúltból, amikor még együtt ültünk az abszol úti kis lakásban és a közös jövőnkről beszélgettünk. Milyen régvolt, milyen szép volt ám ő tönkretette, ezért pedig meg kell halnia. Marconi Flinttel nem húzhat ujjat senki sem büntetlenül!

Épp indultam volna tovább a következő szoba felé, mikor egyszer csak halk ajtócsukódás zaja ütötte meg a fülemet az emelet irányából. Ezek szerint ébren van, s épp lefelé igyekszik. Pompás. Nem is kívánhattam volna jobb alkalmat. Sietős mozdulatokkal oltottam el a pálcám majd gondosan megbújva egy sötét sarokban vártam, hogy a lány megjelenjen. Visszafojtottam a lélegzetem egészen addig, míg néhány pillanattal később a már jól ismert barna hajzuhatag fel nem tűnt a színen. Hát igen, Katrina semmit sem változott. Háttal állt nekem, tökéletes célpontként ám mégsem támadtam, hátha hiszen az csak a gyáva férgek módszere. Helyette csak mögé lopakodtam, majd egy gyors mozdulattal a hátának szegeztem a pálcám. Éreztem, ahogy a törékeny, karcsú test megremeg a félelemtől, ami nem is áll szándékomban, hogy tagadjam, elégedettséggel töltött el.
- Szervusz Édesem… Mond, emlékszel még rám? – suttogtam a fülébe vészjósló, jéghideg hangon.
- Csak nem álmatlanság gyötör?

Words.: 959
Notes.: Nézd el nekem a minőséget kérlek, de elég "korán" írtam - *szégyelli magát*
Music.: Where the wild roses grow - Kylie Minogue & Nick Cave
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint   A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeVas. Jan. 06, 2013 10:14 am

A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Tumblr_lxu524qnHz1qmynpd
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Stepintomylife-1
Egy év… Merlinre, ez az egy év rengeteg szenvedést, fájdalmat, és küzdelmet hordozott magában. Mai napig nem tudom, hogy jól tettem-e azt, amit tettem, vagy az volt életem legnagyobb hibája, amikor úgy döntöttem, hogy elhagyom Marconit, minden őszinte magyarázat nélkül. Talán a kétségbeesés beszélt belőlem. Megijesztett a gondolat, hogy gyerekem lesz, hogy mi lesz a kicsi jövőjével, hogy mihez fogok kezdeni, amint megszületik. Vagy, mit tettem volna, ha esetleg Ő azt kéri vetessem el… Nem arra, képtelen lettem volna. De most már soha nem tudom meg, hogy mit szólt volna Marc a hírhez. Gyáva vagyok. Olyan gyáva, amilyen gyáva embert, még nem hordott hátán a föld. Nincs mit szépíteni.

Hiába menekültem bele a munkába terhesen, miután elbújdostam Előle, hiába próbáltam kiverni Őt a fejemből, nem ment. Hiszen szeretem… még most is. Nem egyszer forgolódtam éjszaka az ágyban, arra gondolva, fenébe a félelmeimmel, inkább visszatérek Hozzá, de tudtam, ezt már akkor lehetetlenné tettem, mikor az elhatározásomhoz híven, otthagytam azt a cetlit és eltűntem. Próbáltam arra gondolni, hogy ezzel a kicsinek teszek jót, aki akkor bennem növekedett, de… valóban jót teszek-e ezzel neki? Vagy csak elszakítom az apjától, aki teljes szívvel szeretné? De az a borzalmas gondolat, mindig befurakodott a fejembe, ami elém vetítette a kétségbeejtő jövőt, azt ahogy a gyermekem embereket öl… Ilyenkor pedig mindig megerősödött bennem az elhatározásom, és minden kétség eltűnt a gondolataim közül.

De ez nem oldotta meg azt, mennyire fájt, hogy elszakítottam Tőle magam. Nem segített azon, a hiányon, ami folyamatosan mardosott Nélküle. Nem segített semmilyen elterelés. Az sem nyugtatott meg, hogy tudtam, Marconi addig nem nyugszik, amíg meg nem talál, és meg nem öl. Mert nincsenek illuzióim. Tudom, hogy… fájdalmat okoztam neki, tudom, hogy ez számára megbocsáthatatlan, ahogy azzal is tisztában vagyok, hogy akár képes lenne megölni. Épp ezért bújkálok előle. Egész terhességem ideje alatt, folyamatosan mozgásban voltam, mindig máshol éltem, hogy nehezebben tudják követni a nyomomat. De ez a módszer már nem volt a legjobb, mikor a kilencedik hónapban jártam, ezért kénytelen voltam hosszabb időre letelepedni egy mindentől távol eső muglik lakta kis faluban.

S akkor… megszületett életem értelme. Féltem az anyaságtól. Sőt, rettegtem tőle. Nem tudtam, hogy lehetek jó anya, és teljesen magamra voltam utalva. De amikor a kis Olivert a kezeim közé kaptam… Megszünt minden szomorúság, gond, és félelem. Ott abban a pillanatban boldog voltam. Főleg mivel annyira hasonlít az apjára… Órákon át a fellegekben éreztem magam, ahogy magamhoz szoríthattam a meleg kicsi testét. Életem egyik legszebb pillanata volt.

Az újszülött kisfiúval nem folytathattam tovább a vándorló életmódomat, ezért kénytelen voltam, a faluban maradni. Kezdetben nehezen ment az anyaság, de mostanra, már teljesen belejöttem. Tudom, hogy pontosan mivel tudom a picit megnyugtatni, ha sír és a gügyögéseiből, mutogatásából rengeteg mindent megértek. Mintha csak olvasni tudnék a gondolataiban, annyira ráhangolódtam. Minden egyes nap, eszembe juttatja Marcot, és a hiány újra visszatér… ezért, amikor csak tehetem, például mikor Oliver alszik, megint csak a munkába temetkezem bele.

A mai napom is teljesen átlagos napnak indult. Amikor csak tehettem a picivel foglalkoztam, amikor elaludt, akkor rögtön a bájitalok készítésével foglalkoztam, amiket elküldök majd a Szent Mungoba, ezzel is megsegítve a betegeket. Este felé, miközben megy le a nap, nyugtalan érzés fog el, de végül nem törődöm vele, főleg mivel látom a kisfiamat boldogan kacagni a karjaimban, miközben néhány hajtincsemmel játszadozik. Elmosolyodom, és óvatos puszit adok az arcára, mire még szélesebb mosoly tűnik fel az arcán és jobban bújik hozzám. Ilyen pillanatokért élek. Hogy ezt láthatom… hogy mennyire… csodálatos ez a kis ember, aki varázslatossá teszi a kietlen és sivár életemet. Annyira elkalandoztam a gondolataimban, hogy már teljesen besötétedett, a hold is feljött az égre, hogy üdvözölje a beköszöntött éjszakát. Oliver elszundított a karomban, és most a csendet csak az ő szuszogása, és a kandallóban lévő tűz pattogása töri meg.

Halkan felkelek, egy pálcaintéssel eloltom a tüzet, utána felmegyek az emeletre a kicsivel a kezemben, akit lefektetek a babaágyba. Nem tudom, milyen hosszú ideig állok az ágy mellett, figyelve, ahogy békésen alszik, mert teljesen elveszítem az időérzékemet. Fáradt vagyok. Ez sajnos meg is látszik rajtam. Gyakran járok úgy, hogy elfelejtek enni, mert annyira leköt a baba, vagy a munka, az alvásról, már inkább nem is beszélek. Gyakran fordul elő, hogy napokig nem alszok egy-két óránál többet. Ma is ez a helyzet. Nem hiába vannak a szemem alatt hatalmas karikák, és a sápadtságom sem segít a megjelenésemen. Halkan sóhajtok, végül szinte nesztelen léptekkel megyek ki a szobából, és csukom be magam mögött az ajtót. Ideje dolgoznom. Lent teljes sötétség uralkodik, mégsem gyújtok a pálcámmal fényt, hiszen tökéletesen ismerem már a járást a házban. A túlzott fény, amúgy sem tenne jót a fáradt szemeimnek.

Leérek a lépcsőn. Egy pillanatra megállok, megdörzsölöm a szemeimet, aztán már épp indulnék bájitalokat főzni, de hirtelen éreztem valamit… valami veszély közeledtét. De már nem volt időm megfordulni. Érzem, ahogy egy pálca rám szegeződik, majd a jeges hangot, aminek a hallatán… Örömöt, aztán mérhetetlen félelmet kezdek érezni. Először képtelen vagyok még csak kinyitni is a számat, hogy mondjak valamit… De végül erőt veszek magamon.
-Emlékszem. – A hangom rekedtesen tör elő a torkomból, a szívem összeszorul, és most igazán örülök, hogy még nem szemtől szemben állok vele, hanem ő még csak a hátam mögött van. Talán ez nem is fog változni… Legalábbis remélem.
-Mondhatjuk azt is, hogy igen… álmatlanság gyötör. – Csak kicsit remeg meg a hangom, mutatva, hogy mennyire félek. De össze kell szednem magam. A kicsi kedvéért.

Újabb dolog rémiszt meg. Mi lesz Oliverrel, ha meghalok? Márpedig, van egy olyan érzésem, hogy ma… ma jött el annak a napja, hogy véget érjen az életem. Ha nem sír fel… Akkor Marc sem fogja megtalálni. Mi lesz vele? Az ajkaimba harapok, olyan erősen, hogy érzem a fémes ízt a számban. Ez kicsit kijózanít. De nem... ez sem segít. Semmi sem segít.

A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Stepintothedarkness1
Tag: Marconi Smile
Words: 953
Notes: Bocsánat, hogy csak most, azért remélem tetszik Smile Nem a legjobb reagom lett.
Lyrics: stanza 1 and 3 from a poem on the side of this page here
Credit: Lady Sylvanas of Caution 2.0
Marconi Flint
death eater
death eater
Marconi Flint

Here I am : A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint A1_2013_3_1_iy08bw89r4

TémanyitásTárgy: Re: A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint   A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeHétf. Jan. 07, 2013 2:21 am

A félelem, a felismerés villámgyorsan árasztja el Katrina lelkét, szinte érzem, ahogy minden egyes idegszála pattanásig feszül. Hangja rekedtes volt, nyoma sincs már benne annak a mérhetetlen határozottságnak, energiának, melybe annak idején beleszerettem. Nem, ez már nem az a nő aki egykoron volt… megtört, riadt porhüvely. Bár ezt borzasztó nehezemre esik bevallani egy, kissé talán csalódtam, nem erre a látványra számítottam. Túl könnyen ment minden annak ellenére is, hogy a lány nem számíthatott az érkezésemre, na de ennyit erről. Nem fogom megsajnálni azt, aki megsebzett, a büszkeségembe gázolt és elhagyott. Nem bizony.
- Szóval mondhatjuk… ez esetben nem kell félned kedvesem, hamarosan örök álomra szenderülsz. – ezzel egy gyors capitulatussal megszabadítottam a lányt a pálcájától, hogy még csak véletlenül se jusson eszébe megkísérelni bármiféle szökést vagy párharcot. Miután a pálca a kezembe landolt egy hanyag mozdulattal zsebre vágtam azt, majd cseppet sem finoman taszajtottam egyet a lányon.
- Befelé! – indultam meg a nappali felé, minden bizonnyal utána, egy pillanatra sem engedve le a pálcámat.
- Oda leülhetsz – mutattam a szabad kezemmel egy kisebb fotelra, majd ha a lány helyet foglalt némi fény és meleg kedvéért tüzet varázsoltam a közeli kandallóba.
- Mielőtt túlesünk az elkerülhetetlenen… mert gondolom tisztában vagy azzal, hogy amit tettél, nem úszhatod meg büntetlenül… egy kicsit elcseverészünk a régi szép időkről.

Milyen különös is az élet… egy évet áldoztam arra az életemből, hogy kerestessem, nyomoztassak ezután a nő után, azt hittem már – már fel kell adnom a reményt, hogy valaha is megtalálom, aztán láss csodát, most itt van előttem, és nem érzek semmi mást csak szánalmat és mélységes gyűlöletet. Hol az elégedettség kellemes érzete melynek már akkor át kellett volna járnia amint pálcát, szegeztem rá? Néhány kósza pillanatig ajándékozott csak meg jelenlétével majd elillant, mint valami égi tünemény, nyoma sincs már. Miért? Hisz minden pontosan úgy alakul, ahogyan azt elterveztem, akkor mégis… mi lehet a baj?
- Nagy butaság volt, amit tettél Kat… nagy butaság. – léptem hozzá közelebb, s most így, szemtől szembe alaposabban is szemügyre vehettem az arcát. Le sem tagadhatnám mennyire megdöbbentett a látvány… az egykor élettel teli, mosolygós arc most sápadt volt és beesett, szemei alatt hatalmas fekete karikák sorakoztak, cseresznyeszín ajkai vértől piroslottak. Lehangoló.
- Mit mondhatnék… ez eltelt néhány hónap nem tett jót neked. – jegyeztem meg gúnyosan egy pillanatra sem eresztve le a pálcámat, melyet most már egyenesen a szívének szegeztem.
- Ez a folytonos menekülés… ej – ej. Nem volt könnyű dolgom, jó pár halálfalót kellett utánad küldenem mire végre kedvező jelentést kaptam a kezeim közé, ám a türelem, mint azt a mellékelt ábra is mutatja, meghozta gyümölcsét. – gyorsan végig futtattam a tekintetem a berendezésen, a bútorokon. Ismét sikerült megállapítanom az imént már elismert tényt, miszerint minden egyes darab tükrözi a lány ízlését, jelenlétét.
- Szép kis ház, de nekem valahogy az abszolu úti lakásod jobban tetszett. – léptem egy lépést hátra, majd felültem a legközelebbi fotel karfájára, pontosan szemközt vele.

- Mond csak… jól ment sorod? Megkaptad azt, amire vágytál? – cinizmus, mély megvetés csengett minden egyes szavamból, éreztem, ahogy a düh egyre csak átveszi felettem az uralmat.
- Megérte elmenned Katrina? Megérte elhagynod? – emeltem fel a hangom egy kissé, jobb kezem pedig szorosabban fonódott a pálcám köré. Nem… nem hagyhatom, hogy az indulataim felülkerekedjenek rajtam. Tiszta fejjel kell gondolkoznom, végeznem kell a kis fruskával és eltüntetnem minden nyomot melyek később aztán hozzám, vezethetnének. Gyerünk Marc kell a tiszta fej!
De előbb, a válaszok kellenek!
- Mielőtt meghalsz… erőltess magadba némi őszinteséget, és mond el szépen, miért kellett eltűnnöd egy szempillantás alatt? Egy nyomorult kis cetli várt csak rám a lakásodban semmi több. Még ahhoz is gyáva voltál, hogy legalább a szemembe mond, hogy vége. – na nem. Nem hagyhatom veszni a büszkeségem megmaradt darabkáit.
- Az különösebben, hogy elmentél nem hatott meg… fél perc alatt sikerült mást találnom a helyedre. Az azonban… ahogy elmentél… - keserű mosoly ült ki az arcomra miközben felkeltem és járkálni kezdtem a kis szobában.
- Ch… ostoba húzás volt. Te tényleg… tényleg azt gondoltad, hogy megteheted ezt velem? Azt hitted eljátszhatod ezt egy Flinttel büntetlenül? – ismét felé fordultam.
- Most szólalj meg Kat. Most nyisd ki a szád, míg még megteheted! Tényleg ezt gondoltad? Felelj!

Words.: 686
Notes.: Kicsit rövidre sikeredett, de remélem tetszik
Music.: Papa Roach - ...To Be Loved
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint   A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeSzer. Jan. 09, 2013 7:49 am

A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Tumblr_lxu524qnHz1qmynpd
A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Stepintomylife-1
A félelem az egyik legrosszabb dolog a világon. Főleg az a fajta félelem, ami megbénítja az embert, teljesen elárasztja az érzékeit, és képtelen bármi megfontoltat is tenni. Vannak olyan típusok, akik a félelem hatására, is képesek használni az eszüket, higgadtak maradni… De én most, ebben a helyzetben, egyszerűen képtelen vagyok rá. Nem is teljesen a félelem miatt, hanem Marco jelenléte az, ami megbénít. Habár félek… Az eltörpül a másik érzés mellett, fájdalom mellett, ami letaglóz, ahogy csak a rég ismert arcra, a hideg tekintetre nézek… Ezért is igyekszem elkerülni a szemeit, inkább a padlót bámulom, vagy egy egészen más pontot, de képtelen vagyok azt látni, hogy mennyire gyűlöl. Nevezhetjük gyengeségnek… az is… de nem tudok mit tenni ellene. Magamra hoztam a bajt, most viselnem kell a következményeket. Még akkor is, ha azok esetleg végzetesek lesznek.

A szavaira, amikor megemlíti azt a bizonyos örök álmot… újabb, másfajta félelem tör felszínre bennem. Megint csak az, hogy mi lesz Oliverrel ha meghalok. A saját életemet nem tartom sokra, de a kicsiét igen. Megremegek a gondolatra, hogy bármi baja esik, de Marconinak úgy tűnhet, hogy a saját életemet féltem. Amikor megtaszít, majdnem orra bukok, de sikerül visszaszereznem az egyensúlyomat, és engedelmeskedve a parancsnak a nappaliba megyek. A fotelba is leülök, a kandalló fényében, pedig csak még sápadtabbnak, még elgyötörtebbnek tűnhet az arcom. Összekuporodom, a térdeimet egészen felhúzom a mellkasomig, úgy meredek a furcsán lobogó tűzbe, és a szavaira, csak egy apró bólintás a válaszom.

Furcsa belegondolni. Nem olyan régen, még olyan boldognak éreztem magam, amikor mellette voltam. Teljes mértékben képes voltam elfelejteni azt, hogy embereket öl és kínoz meg. Hát igen… a szerelem sok mindent képes elfeledtetni az emberrel. Még azt is, hogy a szerelme egy gyilkos. De ez akkor engem nem érdekelt… és tulajdonképpen ma sem érdekel. Tényleg ostoba voltam? Igen. Ez kétségtelen. Megbántam-e amit tettem? Erre is igen a válasz. Gyereknek érzem magam, jelenleg a nagyvilágban. Egy gyereknek, akinek fogalma sincs, hogy mihez kezdjen az életével. Pedig már anya vagyok… tiszta paradoxon.

-Tudom. – Mondom halkan, hosszú idő után megszólalva. Tudom, hogy butaságot követtem el. Azt is tudom, hogy az utóbbi idő nem tett valami jót nekem. Talán így próbáltam elmenekülni a bűntudat elől, vagy a fájdalom elől… Vagy mindkettő. A családomnak fogalma sincs, arról, hogy hova tűntem, nem tudja senki, hogy terhes voltam, és most van egy aprócska, tündéri fiam. Senki nem tud rólam semmit hónapok óta. De ő mégis megtalált. És tudom, hogy miért. Elkövettem azt a hibát, hogy sokkal több ideig maradtam egy helyen, mint ahogy kellett volna. De azzal, hogy tovább folytatom a bujkálást, csak húztam volna az időt… Előbb-utóbb ez a jelenet bekövetkezett volna. Legalább túl esek rajta. Csendben hallgatom azt amit mond, de nem szólok egy árva szót sem. Feleslegesnek érzem.

Csak akkor nyitom szólásra az ajkaimat, amikor felteszi azokat a bizonyos kérdéseket.
- Őszinte válaszokat akarsz, Marconi? Rendben… megkapod. Sok választásom úgy sincs már. – A hangom megtört, de folytatom. Megérdemli azt, hogy legalább őszinte legyek vele. Még akkor is, ha olyan nehezemre esik elmondani a kérdéseire a válaszokat.
- Nem ment jól a sorom, és egyáltalán nem kaptam meg azt, amire vágytam. Bár attól függ, honnan nézzük. Egy örömteli esemény történt velem azóta… de erre később térek rá. Nem, nem érte meg elmennem. Elhagyni sem volt téged a legjobb ötlet. Bár ez téged úgysem hat meg. Tisztában voltam vele… hogy ezt nem hagyod, majd annyiban. Naivan talán azt gondoltam, sikerül elrejtőznöm előled, és az érzéseim elől, de nem… ez nem ment. Gondolom, kíváncsi vagy, miért tettem azt, amit. – Mély levegőt veszek, most először a szemeibe nézek.

- Oliver miatt. – Hát kimondtam. Kimondtam a nevet, ami után már nincs visszaút. Ugyan Ő nem tudhatja, hogy kiről van szó, de én pontosan tudom. Az arcom pillanatokon belül megváltozik. A szemeim, habár nem olyan fénnyel, mint régen, de csillogni kezdenek, ajkaimra akaratlanul is apró mosoly kerül.
- Szeretem őt, Marconi. Az életemnél is jobban. – Mondom elfúló hangon.
- Mindent megtennék érte. Bármit. Ez a szerelemnél is erősebb érzelem. Egy olyan kötődés, ami soha nem szakad meg, ami örökre magába szippantott, amint tudomást szereztem a létezéséről. Nem ismered őt… és féltem bemutatni neked. Féltem elmondani, hogy… van valaki, aki már akkor annyira fontos nekem. Nem tudtam, mit reagálnál rá. Féltem attól, hogy elszakítod tőlem. Hogy elveszítem. – Remegek.
- De jogod van… megismerni… csak erre már túl későn jöttem rá. Sajnálom.

A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Stepintothedarkness1
Words: 720
Notes: Remélem tetszik
Marconi Flint
death eater
death eater
Marconi Flint

TémanyitásTárgy: Re: A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint   A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeHétf. Jan. 14, 2013 3:09 am

+18
( helyenként durva szavak fordulnak elő a szövegben )
Eljött hát a pillanat, amire oly rég óta várok már, az igazság pillanata, amikor végre valahára fény derül Katrina eltűnésének igazi, valós okaira. Nem is tudom megfogalmazni, megfelelő szavakba önteni azt az érzést, aminek sikerült felülkerekednie bennem, de annyi biztos, hogy gyötrő és kellemes egyszerre. Kíváncsiság, reménykedés, elkeseredettség, bosszúvágy, káröröm egyvelege lehet talán ez, ami szinte méregként járta át az ereimet, az elmémet. Türelmetlenül szegeztem neki a lánynak az összes ez eddig megválaszolatlan kérdésemet melyekre, mielőtt végképp megszabadulok tőle válaszokat, akarok kapni. Bármi áron!

Amikor Kat végül belekezdett a mondandójába és azt mondta őszinte lesz, más egyebet úgy sem tehet képtelen voltam elfojtani egy gúnyos, keserű kacajt mely fel is tört a torkomból miközben szemeim vészjóslóan villantak meg a kandalló tompa fényében.
- Lekötelezel, hogy végre megpróbálsz igazat is mondani Trina, már – már azt hittem képtelen vagy rá. – vetettem oda gúnyosan majd erőt vettem magamon és elhallgattam a magasba emelve az egyik kezem.
- Bocsánat, hogy félbeszakítottalak, folytasd csak. – tényleg nem szabad többé félbeszakítanom, mert azzal is csak telik az idő, nem lenne szerencsés, ha bárki is meglátna nála, miután végeztem vele. Annyit nem ér ez a kis fruska, hogy veszélybe sodorjam miatta az ügyet, az inkognitómat, a beépített munkámat.

Feszült figyelemmel követtem minden egyes szavát, miközben végül megállapodtam vele szemben, az iménti fotel karfáján, egy pillanatra sem engedve le a pálcámat, melyet egyenesen a szívének szegezek. Annak az áruló szívnek, ami képes volt bolondot csinálni belőlem, elhagyni és egy semmit mondó levéllel véget vetni a boldogságunknak. Mert én hülye fejjel azt hittem boldog mellettem, hiszen mindent megadtam neki, már – már hercegnőhöz méltó bánásmódban részesült, és tessék… ez volt a hála. Nyomorult ribanc! Egyre feljebb idegesítettem magam, ahogy ezek a gondolatok ismét megvetették lábaikat gondolataim talaján, ám nem hagyhattam, hogy az indulataim eltereljék a figyelmem, most amikor végre minden kiderül. Még várnom kell, ám utána… semmi sem állhat már az utamba. Megfizetek neki, azért amit velem tett.
- De még mennyire, hogy kíváncsi vagyok. – bólintottam az utolsó gondolatára majd észrevétlenül egy picit előrébb is hajoltam, hogy még jobban hallhassam, amit mondani akar. Bár ne tettem volna.

És tessék… kimondta. Egy nevet, ami örökre megváltoztatott mindent köztünk, egy másik férfi nevét, aki közénk merészelt állni. Éreztem, ahogy minden izmom megfeszül, kezem még szorosabban fonódik a pálcám köré, olyannyira, hogy az ujjaim már egész belefehéredtek. Oliver… ez a név percekig visszhangzott a fülemben, beleégette magát az elmémbe, elfészkelte magát a tudatomban. Oliver… az a rohadék, aki elcsábította Őt tőlem. És ennek az utolsó kis szajhának még van képe áradozni előttem róla??? Hát tényleg ennyire ostoba volna? Utolsó perceiben is csak engem hergel?
- Szereted? – hangomban nyoma sem volt már semmilyen más érzelemnek csakis a mélyről fakadó gyűlölet, harag, gyilkos indulatok hangzottak ki belőle.
- Ismered ezt a fogalmat? Igazán? – képtelen vagyok már elfojtani a haragom, érzem, ahogy felemészt belülről, minden egyes idegszálam bosszúért kiált. Ahogy egyre csak a kötődésről beszél mely közte és a között a féreg között alakult ki, a szeretetről mely már a szerelemnél is erősebb úgy éreztem valami végképp, meghal bennem. A mélyen elfojtott szerelmem utolsó szikrái is kihunytak, csak a gyűlölet maradt már meg nekem vele kapcsolatban. Az a hirtelen jött kín melyet a szavai jelentettek számomra, habár ezt sosem ismernél el, megöltek bennem minden megmaradt pozitív érzelmet.
- Szóval mindent megtennél érte… hát erre hamarosan bizonyságot is tehetsz… amikor meghalsz a döntésed miatt. – suttogtam vészjóslóan miközben felkeltem a helyemről és közelebb léptem hozzá.

Hirtelen kaptam a lány torka után a szabad kezemmel és rántottam őt fel a fotelból miközben szemeim villámokat szórtak.
- Bemutatni??? – hát nem mondom ez egy kissé meglepett, ám hála a hosszú évek gyakorlatának, rutinjának ez az érzés meg sem látszódott az arcomon.
- Jogom van megismerni? Azt állítod, hogy ez az alak itt van? – furcsa… a jelentésekből melyeket kézhez kaptam, azt állapíthattam meg, hogy egyedül él. Szuper. Ha már az a pondró, az az alja féreg is itt van, kettővel végzek egy csapásra.
- Merre van? Lódulj és mutasd az utat – eresztettem el olyan erővel, hogy ettől a padlóra zuhant.
- Na mire vársz? Kapd össze magad és mutasd be nekem ezt az Olivert, egy élmény lesz vele találkozni mielőtt vele is, végzek. – indultam ki vele.
- Nagyon bátor lehet a szeretőd, hogy még csak elő sem dugta az orrát, pedig biztos vagyok benne, hogy hallotta a hangokat. Egy ilyenre cseréltél le? – egyre jobban háborít ez az egész.

Words.: 725
Notes.: Elnézést, hogy megvárattalak, de remélem azért tetszik.
Music.: Papa Roach - Burn
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint   A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeCsüt. Jan. 24, 2013 7:44 am

Még mindig félek. Halálfélelmet kellene éreznem, hiszen soha nem voltam még ilyen közel ahhoz, hogy hátrahagyjam a porhüvelyemet, de még mindig nem ez a félelem köti gúzsba a tagjaimat. Tudom… hogy csak még dühösebb lesz, amint kiderül az igazság, hiszen egyáltalán nem volt jogom eltitkolni előle azt, hogy van egy közös gyermekünk. Még akkor sem, ha csak a félelem és a kétségbeesés vezérelt. Nagy hiba volt. De most már késő. Nem lehet megváltoztatni a múltat, csak egyet tehetek: összeszedem a bátorságomat és mindent bevallok. Talán… talán elérhetem azt, hogy Olivernek ne essen baja, hogy ő épen és egészségesen élje tovább az életét. Marconinak nem lesz oka arra, hogy az aprócska kis babára haragudjon, tehát még reménykedek, hogy legalább Neki boldog élete lesz. Még akkor is, ha én meghalok. Mert kétségtelen, hogy most éppen azzal az emberrel beszélgetek, aki a halálomat fogja okozni, és akit még mindig szeretek. Micsoda kettőség…

Ösztönösen húzódom még jobban össze, mikor meghallom a kacaját, ami cseppet sem megnyugtató, egyáltalán nem olyan, mint régen. Valószínű, már soha nem is lesz olyan. Hiszen mind a kettőnk élete örökre megváltozott. Mégpedig éppen Oliver miatt. Mégsem tudnám soha megbánni azt, hogy megszületett, mert egy kis csoda… és már most annyira hasonlít Marconira, hogy le sem tagadhatná, hogy az ő fia.
- Csak hogy a tévedéseket elkerüljük, egyetlen egyszer hazudtam neked. Az akkor volt, mikor azt a cetlit nálad hagytam. – Mondom halkan, bár úgy érzem teljesen felesleges védeni magam, most már előbb-utóbb el fog érni a végzet. Csak Oliver legyen biztonságban.
- Rendben, folytatom. – Fojtok vissza egy sóhajt, mert bár most tényleg mindent el kell mondanom neki, örülök minden egyes másodpercnek, amivel még húzni lehet az időt, mert félek a haragjától… a reakciójától.

Ezután pedig belevetem magam az előkészítésbe. Hosszan mesélek, minden szót őszintén, ámbár elismerem kissé félreérthetően fogalmazva, mert még mindig gyáva vagyok, egyszerűen kimondani azt az igazságot, hogy van egy fiunk. Nem… erre még mindig képtelen vagyok, még mindig fel kell vérteznem magam gondolatban, hogy ezt az igen csak fontos dolgot, kimondjam. Látom, ahogy a szavaimat követően megfeszül, szinte érzem a levegőben a vibráló feszültséget, a belőle áradó gyűlöletet, és a mágiát, és tudom, csak egyedül az tartja vissza, hogy megöljön, hogy még mindig beszélek. De tudom, már nem sok lehetőségem lesz rá.
- Igen… szeretem. – Bólintok, palástolni az érzelmeimet, ami egyre nehezebben megy.
- Igazán ismerem ezt a fogalmat. Te ezt… nem értheted… – Tudom, hogy ettől csak még dühösebb lesz, és nem lenne értelme tovább hergelni, de tényleg így van. Nem értheti meg, milyen kötődés fűz a gyermekünkhöz. Ez… olyan anyás dolog. Mikor úgy tör elő belőlem a védelmező ösztön, mint ahogy soha semmi eddig. Ez mindennél erősebb. Még a szerelemnél is.
- Tudom… hogy meg fogok halni. – Suttogom, miközben még jobban összekuporodom, főleg amikor közeledni kezd hozzám.
- De azt akarom, hogy neki semmi baja ne essen. Meg tudod ezt érteni? – Nézek fel rá, de ekkor már kap is a torkomhoz, és… igen, kitör belőle az indulat. Rongybabának érzem magam, alig kapok levegőt és fájdalmat is okoz, főleg amikor földet érek, de muszáj… muszáj megőriznem valamennyi hidegvért. A könnyek elhomályosítják a tekintetemet, de kipislogom azokat, mielőtt egy is lecsordulna az arcomon. Felkelek a földről és elszántan elé állok, az utolsó töredékeivel a bátorságomnak.

- Igen… itt van. – Mondom kicsit még rekedten az előbbi akció miatt.
- Ígérd meg, hogy nem bántod. Egy újjal sem. Mert ő nem a szeretőm Marconi. Hanem… – Elhalkul a hangom, mert föntről sírás hallatszik. Egy éhes gyomor követelőző bömbölése, hogy ideje megetetni. Ellágyul a tekintetem a hang hallatán, hiszen lehet utoljára hallom. Vágyakozva tekintek fel a lépcső felé, aztán visszafordulok a férfihez.
- Oliver… éhes. Fel kell mennem, megetetni. Utána azt csinálsz velem, amit akarsz, de őt ne bántsd. Ártatlan… még csak… hat hónapos. Nem cseréltelek le… Csak… ez megtörtént. Van egy fiad. – Halkul megint suttogássá a hangom.
- El kellett engednem minden biztosat, amit addig önmagamról tudtam. Mert minden, amit a testemről tudtam, érvénytelenné vált abban a pillanatban, ahogy a magzat fejlődni kezdett bennem, és én menthetetlenül változtam napról napra, egy teljesen kiszámíthatatlan módon. Tapasztalatom szerint, ez nem fogható fel ép ésszel. Nem nevezhetném ezt válság helyzetnek, mert egy nő szerencsére rendelkezik általában azzal a bölcsességgel, és erővel, hogy mindezt ne váltságnak élje meg, de én úgy látszik ehhez kevés voltam. Mert válságnak éltem meg azt az időszakot, amíg… Oliver növekedett bennem. – Még mindig bennem van az elszántság, amivel útját állom a lépcső felé.
- Ígérd meg… ígérd meg, hogy nem bántod. Hogy nem esik bántódása. Hogy vigyázol rá. Borzasztóan hasonlít rád. Így… azt sem mondhatod, hogy megcsaltalak, amit soha sem tettem. Csak… biztosíts neki jó életet… ha én már nem fogok élni. – A kisbaba kitartóan sír odafönt, én pedig csak végtelen erőfeszítések árán vagyok képes egy helyben maradni, szembenézve magával az ördöggel, akinek épp csak egy pálcaintés és máris végezhetne velem. Kérdés… hogy most jött-e el a halálom pillanata, vagy kapok egy kis időt még arra, hogy utoljára a karjaimba vegyem Olivert?

Words: 821
Notes: Rettenetesen sajnálom, hogy ennyit késtem, remélem azért tetszik
Marconi Flint
death eater
death eater
Marconi Flint

TémanyitásTárgy: Re: A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint   A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeHétf. Jan. 28, 2013 4:51 am

+18
( helyenként durva szavak fordulnak elő a szövegben )
Mint az őrült, ki letépte láncát, oly heves indulatokkal, zavarodottsággal indultam meg a lépcső felé, nyomomban a még mindig magyarázkodó, könnyező Katrinával. Abban a pillanatban, ahogy a lány szóba hozta azt a titokzatos illetőt, akit mindenkinél jobban szeret, és akiért annyira aggódik, hogy sutba vágva mindent, képes lenne saját magát feláldozni, csakhogy a másik megmenekülhessen, mintha csak végérvényesen elszakadt volna bennem valami. Ostoba ribanc! Hát tényleg ezt érdemlem? Azok után, hogy fittyet hányva a származására, a családjára és a szüleim akaratára mégis úgy döntöttem, hogy mellette maradok és kiállok a szerelmünk mellett ő hátat, fordít nekem, most pedig jajveszékelve igyekszik megóvni a szeretője életét? Hát milyen ember az ilyen? Ember egyáltalán? Ördögi démon, közönséges csaló. Rólunk, halálfalókról állítják azt sokan, hogy magunk vagyunk a megtestesült gonosz, a gyilkosok, akik ártatlan emberek tömkelegével végeztek szemrebbenés nélkül, szívtelen lények módjára, ám az ilyen némberek, akik puszta szórakozásból tipornak át mások szívén, érzelmein piedesztára emeltetnek mivel a „jó” vagy épp a „semleges” oldalt erősítik. Undorító… minél többet látok ebből az elfajzott, elkorcsosult társadalomból annál inkább fűt a harag, az indulat, hogy megtisztítsam a mételytől, ami baktérium módjára fertőzi.

- Ígérjem meg? Te most komolyan beszélsz Kat? Ígérjem meg, hogy nem ölöm meg azt a férget, akinek volt bátorsága kettőnk közé állni és elérni azt, hogy elszökj, elmenekülj előlem? Hát azt aztán lesheted! Végezni fogok vele, élvezettel fogom hallgatni, ahogy könyörög az életéért, nyüszítve majd mikor megízleli milyen az, amikor a legkínzóbb, legkönyörtelenebb varázslatok szabadulnak el a pálcámból már azért fog rimánkodni, hogy öljem meg minél előbb. Ki fogom élvezni minden egyes pillanatát, főleg úgy, hogy neked ezt mind végig kell nézned mielőtt a kis nyomorult után, küldenélek. – ez már réges – rég nem az a Marconi Flint volt, aki egykoron annyira szerette és védelmezte kedvesét. Nem… az a Marconi Flint egy életre elveszett… kiöltem magamból abban a pillanatban mikor rá kellett eszmélnem, hogy kígyót melengettem a keblemen. Egy olyan nőért tettem erőfeszítéseket, aki nem érdemelte meg… bohócot csináltam magamból, odalett a büszkeségem és a magabiztosságom is miatta, ám aztán összeszedtem magam, hajtott a bosszúvágy, ami erőt adott ahhoz, hogy folytassam az életem, magasabb beosztásba emelkedjek a minisztériumban és a halálfalók körében is. Talpra álltam s most itt vagyok, a cél kapujában. Néhány percen belül örökre lezárhatom magamban ezt az egész históriát, majd minden erőmet és figyelmemet az ügynek szentelhetem.

Ügyet sem vetettem már a lányra ám egyszer csak előttem termett arról magyarázva, hogy ez a bizonyos Oliver nem a szeretője, ám a mondatot már nem tudta befejezni mivel az emelet irányából váratlanul babasírás zaja szakította félbe. Megrökönyödve álltam néhány percig, a nagy határozottságnak mely néhány perccel ezelőtt még arra sarkalt, hogy felsiessek az emeltre és megöljem a lány szeretőjét nyoma sem volt már, helyét újra a kétségek, az értetlenség, a döbbenet vette át. Gyermeksírás… képtelen voltam megemészteni a történteket, Katrina hangja pedig bár elért a fülemig, egy szavát sem értettem meg. Csak az az egy hang töltötte meg az elmém mely az emeletről szűrődött le hozzánk, az az egy bizonyos hang… A fiam hangja.

- Van… van egy fiam. – ejtettem ki nehezen néhány percnyi hallgatás után ezt a néhány szót, miközben idegesen túrtam bele a hajamba a pálca pedig ami eddig oly határozottan szegeződött a lány irányába megremegett a kezemben.
- Van… egy hat hónapos… fiam, aki fent sír… az emeleten. – magyaráztam inkább magamnak, mint a lánynak ügyet sem vetve arra mit kér, mit beszél. Egyetlen határozott mozdulattal löktem el őt, félre a lépcső elől, oda sem figyelve arra mi történik vele, végtére is pálca nélkül nem árthat nekem, az pedig még mindig a zsebemben pihen. Szapora léptekkel mentem fel, majd a sírás irányába haladva még mindig kivont pálcával kezdtem keresni a kicsit. Látnom kell… meg kell bizonyosodnom afelől, hogy ez nem valami trükk… hogy Katrina nem csak játszadozik velem, és, hogy ha a gyerek valóban létezik, ténylegesen úgy hasonlít e rám, ahogyan azt állítja, nem csak hazugság az egész. Azok után, amit velem tett, én már nem lepődnék meg semmin sem.

Megállva az ajtó előtt finom, lassú mozdulattal nyitottam be a szobába, bevilágítva a pálcámmal, majd amikor megbizonyosodtam róla, hogy nincs veszély beléptem, egyenesen a kiságy irányába haladva. Csakugyan ott volt… az ágyikóban egy éhes kis apróság bömbölt torka szakattából várva édesanyját, hogy végre felvegye, babusgassa, megetesse. Egy aprócska kisfiú, néhány szál szőke hajjal. Ledermedtem. Trina ezúttal igazat mondott… tényleg olyan, mint én. Csak álltam ott fürkészve a baba vonásait, aki csak egyre hangosabban sírt, ám aztán nem bírtam tovább, óvatosan kiemeltem a kiságyból és a karjaimba vettem. Oké talán ügyetlenül tartottam de arra ügyeltem, hogy ne okozzak neki fájdalmat… végtére is az én fiam.
- Ne sírj – mondtam neki halkan, mélyen zengő, megnyugtató hangon miközben a pálcámat a másik mellé csúsztatva alaposabban is szemügyre vettem. Hogyan titkolhatta el előlem Katrina, hogy kisbabát vár? Hogyan szakíthatta el őt tőlem? Hogy volt erre képes?? Ez a nő… ennek még a halál sem elég büntetés, azért amit tett.
- Nincsen semmi baj… Oliver. – ejtettem ki olyan gyengéden a kisfiú nevét ahogy csak lehet. Na most mi a francot csináljak?

Words.: 834
Notes.: Semmi baj, nekem nagyon tetszett és most én kérek bocsánatot a késésért.
Music.: Five Finger Death Punch - "Generation Dead"
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint   A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimePént. Feb. 22, 2013 12:53 pm

Csak egy pillanatot kellene megváltoztatni a múltban. Egyetlen, fránya pillanatot, amikor elhatároztam magamban, hogy azt teszem, amit. Nincs mentségem erre. Nem elég jó indok a félelem, nem elég jó indok az, hogy nem akartam, hogy a fiamból is halálfaló váljon. Nem létezik jó indok, ami megmagyarázná, miért döntöttem úgy, hogy elbujdosok és eltitkolom Előle Olivert. Én, aki mindig arra törekedtem, hogy az emberek jobban legyenek, egészségben és boldogságban tudjanak élni, teljesen kifordultam önmagamból. Semmivel sem vagyok jobb, mint azok az emberek, akik gyilkolnak. Hiszen én egy gyümölcsöző, bár igen csak furcsa kapcsolatot gyilkoltam meg, teljes kegyetlenséggel, szívtelenséggel. Még akkor is, ha fájt is, borzalmasan, megtettem. Ezért is érzem azt elkerülhetetlenül, hogy ma van az életem utolsó napja. Ma fogom utoljára látni azt a két embert, akiket a világon a legjobban szeretek. A sors furcsa fintora az, hogy épp az egyikük fogja elvenni az életemet. De nincs mit tenni. Lelkiekben… amennyire csak tudtam, már felkészültem erre a napra, mert számítottam az eljövetelére. Csak nem gondoltam, hogy ez ilyen hamar bekövetkezik.

Látom azt, hogy Marconi teljesen kifordult önmagából. Hogy először meg sem hallja a szavaimat, amikkel próbálom elmagyarázni neki ezt az egész helyzetet, hogy legalább Oliver éljen boldogan, akár halálfalóként is, csak maradjon életben. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen erős anyai érzelmek fognak majd dúlni bennem, soha nem gondoltam volna, hogy ez meg fog történni, hogy idő előtt terhes leszek. Hogy bár attól a férfitól lesz gyermekem, akit szeretek, de nem boldog házasságban, előre megtervezve érkezik majd az új családjába. Hanem egy olyan anya veszi majd a karjai közé őt, aki bizonytalan, gyáva, és képtelen helyesen dönteni, ha nagy dolgokról van szó. Hogy aztán később, csonka családban nőjön, majd fel, anya nélkül. Mert, hogy én megfogok halni, még ma, abban még mindig teljesen biztos vagyok.

Most pedig mindent bevallottam Marcnak. Mindent, amit csak tettem, amit éreztem, kivéve azt, hogy most is ugyanúgy szeretem Őt, mint akkor mikor még minden rendben volt közöttünk. Most már soha nem lesz semmi a régi. Hiszen van egy közös gyermekünk, én pedig… talán már csak órákig, vagy percekig élvezhetem a társaságukat. Kívülről látom az eseményeket, mintha nem is a saját testemben lennék, mintha nem én formáznám meg a szavakat, nem én figyelném sápadtan azt, ahogy Marconi rájön arra, hogy van egy fia… Úgy érzem magam, mint egy kóborló lélek, aki a földön van, de még sincs ott teljesen. Csak lebeg és szeretne vagy a teljes halálba, vagy a teljes életbe visszatérni. De nekem nem lesz választási lehetőségem.

A szavait tompán hallom. Tudatom már alig van jelen. Egyetlen dolog éltet, hogy még egyszer szeretném látni Olivert. Azt sem igazán érzékelem, mikor Marc ellök, hogy felmenjen az emeletre, és habár gyengének éreztem magam még nem olyan rég, most már nem érzek semmi fizikai fájdalmat, így az esést sem fogom fel teljes egészében. Talpra állok és a férfi után megyek, de ahelyett, hogy követném a szobába, csak megállok az ajtóban és figyelem őket. Oliver egészen addig keservesen sír, amíg az édesapja a karjai közé nem veszi, és gyengéd megnyugtató hangon próbálja csitítani. Ennek meg is lesz a hatása, hamarosan már csak a hüppögését lehet hallani, de később már azt sem.

Érdeklődő szemekkel néz fel a számára szimpatikus idegenre, kis kezecskéit az arca felé nyújtja, hogy feltérképezze az előtte lévő újdonságot. Nagyon kíváncsi kis apróság, amit csak tehet megvizsgál, ezért is tesz így Marconi arcával is. Óvatosan térképezi fel a férfi ajkait, orrát, homlokát, nyújtózkodva, és mivel tetszik neki az, amit tapasztal, elkacagja magát és ragyogó szemekkel, bizalommal néz Marcra. A kisebb kacajt a hasa korgása szakítja meg, mire nyűgösen kezd mocorogni a vigyázó, óvó karok között, keresve az élelemforrást, vagyis engem.

Én továbbra is, teljes csendben ácsorgok viszonylag takarásban az ajtónál, de úgy, hogy figyelhessem az eseményeket. Oliver, hamarosan fel is fedez a sötétségben, és követelően nyújtogatni kezdi felém a karjait, de láthatóan nagyon jól érzi magát Marconinál, mert lelkesen rúg egy-kettőt. És habár, tudom, hogy ez szinte lehetetlen, de mintha cinkos pillantást is küldene a férfi felé, jelezve neki ezzel azt, hogy mennyire kedveli Őt. Megmozdulok. Tudom, hogy most már nagyon éhes lehet, hiszen, mindig olyan jó étvággyal eszik, ezért kockáztatom azt, hogy kicsit közelebb menjek.

- Meg… megetethetem? Utána… visszaadom, csak… nem akarom, hogy nyűgös… és éhes legyen. – Mondom halkan, reménykedve abba, hogy talán pozitív választ kapok, és még egyszer a karjaimban tarthatom a kisfiút. Láthatom még egyszer azt, ahogyan rám mosolyog. Ki tudja, hogy lesz-e még lehetőségem rá az életben. A szívem fájdalmasan szorul össze, de elrejtem az érzéseimet, és csak próbálok sodródni az árral. Próbálom kihasználni a megmaradt, csekélyke lehetőségeket.

Words: 755
Notes: Nincs mentségem a késésre, borzalmasan érzem magam ^^" Azért remélem tetszik
Marconi Flint
death eater
death eater
Marconi Flint

TémanyitásTárgy: Re: A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint   A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitimeCsüt. Feb. 28, 2013 4:26 pm

Egész életemben arra neveltek, hogy legyek apám engedelmes fia, olyas valaki, aki szorgalmas, intelligens, erős, aki nem retten, meg ha a minisztérium emberei kopogtatnak a családi birtok kapuján, és aki bátran szembeszáll bárhol bárkivel, ha a családjáról, az elveiről, vagy az Ügyről van szó. Mióta csak az eszemet tudom arra tettem fel az életem, hogy szolgáljam azt a szent célt, amiért oly sokan adták már életüket ez eddig és fogják még eztán is, amíg csak világ a világ. Bár a Sötét Nagyúr, Voldemort annak idején csúfosan elbukott követői nem adták fel a reményt, a reményt, hogy egy szép napon új világ köszönt be a varázslótársadalomba melyet már nem szennyeznek a korcs sárvérűek, félvérek és azok az aranyvérű árulók, kik fittyet hányva vérük tisztaságára, nemességére úgy döntöttek alantas népséggel keverednek, s bemocskolják azt. 22 éve már annak, hogy a világra jöttem, és nevelkedem ezen eszmék gyűrűjében, harcolok erőnek erejével is, hogy egy nap beköszönthessen egy új kor. A neveltetésem szigorú volt, a kiképzésem még inkább. Az első s egyben legfontosabb, amit egy halálfaló növendéknek meg kell tanulnia az az, hogy a cél szentesíti az eszközt. Mindegy hány emberéletet kell is kioltanod, hány férget kell megzsarolnod, megkínoznod, s hová kell beépülnöd, egyedül csak az a fontos, hogy a küldetésedet mindig teljesítsd, ha kell, a saját életed árán is. A könyörület, a szánalom, a megbocsátás mind - mind olyan fogalmak melyek nem szerepelhetnek egy halálfaló szótárában. Mikor arra kerül a sor, végezned, kell minden veled szembe kerülő egyénnel, legyen szó akár nőről, akár idős emberről, sőt akár még gyermekről is. Igaz ugyan, az évek során egynémely szabály megváltozott kissé, a halálfalók brigádja úgy döntött az aranyvérű gyermekeket életben kell hagyni, hogy aztán megfelelő neveltetésben részesülve hasznos tagjaivá válhassanak az új közösségnek melynek kialakításán, fáradozunk. S, hogy mi az a szörnyű titok, amit lelkem leges legmélyén őrzök immáron hosszú – hosszú évek óta? Mi az egyetlen gyengepontom, a határ, amit még én, a nagy Marconi Flint, az egyik legkegyetlenebb, legrettegettebb, legnagyobb tiszteletnek örvendő halálfaló is képtelen vagyok átlépni? Szégyellem bevallani, és undorodom magamtól akárhányszor csak az eszembe, jut, mégis kénytelen vagyok szembesülni a rideg tényekkel újra és újra. Én, Marconi Flint, az egyik legbefolyásosabb halálfaló, képtelen vagyok gyermekeket bántalmazni, megölni, legyen bármilyen is a vére, származzon bárkinek az almából is.

Ahogy itt állok kezemben tartva újdonsült kisfiamat, a gyermeket, akit édesanya már azelőtt elválasztott tőlem mielőtt egyáltalán megszületett volna, s én tudomást szerezhettem volna a létezéséről pokoli kín, kezdi átjárni a lelkemet, mely erősebb még annál is, mit akkor éreztem mikor kezemben szorongatva Katrina levelét, szembesültem azzal a ténnyel, hogy mit sem jelentettem neki egész idő alatt, elmenekült előlem oda ahol talán soha meg nem lelem. A kisfiú, aki bizalommal tekint rám, karjait felém, nyújtogatja s rám, kacag, mit sem sejt arról miféle szándékok késztettek arra, hogy az éjszaka kellős közepén betoppanjak a házba melyben ő néhány perccel ez előttig még oly békésen szundikált. Fogalma sincs arról, hogy egyetlen cél vezérelt csupán ide, az pedig nem más, mint, hogy végezzek Katrinával, a nővel, aki oly kegyetlenül elbánt velem, és aki mindeközben a szíve alatt hordta őt. Szegény Oliver, hamarosan elveszítheti az édesanyját, aki most, utolsó perceiben is egyedül csak rá gondol, s aki nem az életéért könyörög most is előttem, hanem azért, hogy mielőtt végeznék vele, még megetethesse éhes kisfiát. Képtelen vagyok megérteni mi minden, mehet végbe egy anya elméjében ilyen pillanatokban, ám nem is lenne szabad ilyesmivel foglalkoznom. A cél még mindig az, hogy végezzek Katrinával, nem változtathat ezen senki és semmi, még a fiam… a fiúnk sem.

Rá sem bírtam nézni a nőre, aki továbbra is esdeklő tekintettel várta, hogy átnyújtsam neki a kisfiút, egyszerűen rosszul voltam már a gondolattól is, hogy újra lássam őt. Legszívesebben most azonnal megölném, ám még várnom kell ezzel. Ha más értelme nincs is az életének, egyet sajnos kénytelen vagyok elismerni, Olivernek szüksége van rá. Még.
- Fogd! – adtam át neki a kicsit, ám még mindig nem néztem rá, helyette hátráltam néhány lépést s újra rá szegeztem a pálcámat, hogy még csak véletlenül se próbálkozhasson semmiféle trükkel.
- Igyekezz, és ne merészeld húzni az időt. - sziszegtem a fogaim közt mély undorral, és megvetéssel a hangomban. Eddig is gyűlöltem azért, amiért akkor elhagyott és elmenekült előlem, ám most, tudatában annak, hogy magával vitte a közös gyermekünket is, egyszerűen nincsenek szavak mindarra, amit érzek.
- Ha nem jövök utánad… sosem tudtam volna meg, hogy van egy fiam, sosem derül fény Oliver létezésére. Hogy voltál erre képes? Te, aki folyton arról papoltál, miért nem volnál képes soha halálfalónak állni, és aki minden erejével kardoskodott a „jó” oldal mellett, pont te követtél el egy ilyen alattomos húzást? Milyen jogon ítélkezel hát mások felett mikor te még a legalattomosabb, legvisszataszítóbb férgeknél is alantasabb vagy? – a hangomból csak úgy fröcsögött a megvetés, a gyűlölet ám a hangerőből már jócskán visszavettem a kisfiú kedvéért. Szavaim ridegen, hűvösen hagyták el az ajkaimat, miközben lassacskán még a nyugalmamat is sikerült visszaszereznem így viszont csak még ijesztőbbé válhatott az összkép a lány szemében. Bizony, bizony, Kat ugyanis tudja jól, hogy akkor vagyok a legveszélyesebb mikor halkan, nyugodtan beszélek, az arcomon pedig nem látszik semmilyen érzelem legcsekélyebb nyoma sem.
- Most már add vissza, ne mocskold be őt is, épp elég, amit magaddal tettél.

Words.: 866
Notes.: Semmi baj, előfordul iskolaidőben Smile
Music.: -
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint   A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint Icon_minitime

A long-awaited meeting - Katrina Zaelyn Hensley & Marconi Flint
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lucas & Anaelle - Long time, no see

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
There is no light without darkness :: 2024 - Játékok!-
Ugrás: