Az oldal alapötletét J.K Rowlingnak köszönhetjük aki egy csodálatos varázsvilágot álmodott meg a számunkra.
Az oldal képeit köszönjük a Caution 2.0 - nak, a tumblrnak valamint az Obsessionnak. Nem kis kutatás, szerkesztés eredményei így kérünk NE lopj! Köszönjük!
Az oldalunkon szereplő kódokért hatalmas köszönet Clemence Lacroixnak és Brittany Greynek
Hozzászólások száma : 37 Join date : 2013. Mar. 07. Tartózkodási hely : Roxfort
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Szer. Márc. 13, 2013 2:24 am
Nagyon szívesen játszanék valakivel. Csak dobj nekem pm.-et, vagy füstjeleket, de a baglyodat is várom. Amelyiket hamarabb észreveszem... Nyitott vagyok minden elképzelésre, akár még a lehetetlenre is, szóval csak nyugodtan. Én itt vagyok.
Lucy Creevey hufflepuff
Hozzászólások száma : 19 Join date : 2013. Feb. 14. Tartózkodási hely : Roxfort & a hátad mögött!
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Csüt. Márc. 21, 2013 4:06 am
Bonjour
Első játékomra keresek vállalkozószellemű játékostársat aki kellő mennyiségű fantáziával és merészséggel rendelkezik. Úgy érzed ez mind megvan benned? Lenne játékötleted is? Keress meg pm - ben és egyeztetünk
Lucy
Lucas A. Faber oot phoenix
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2012. Nov. 11.
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Szomb. Május 11, 2013 2:42 am
Hamarosan itt a nyár, lassan minden kötelezettséget és egyéb nyavalyát letudok, így már csak arra vágyom, hogy valaki játszom velem egyet. Kezdést nem szívesen, de ha kell vállalok Egyelőre 1 helyem szabad, ha jelentkeznél rá küldj egy PM - et.
Ashlynn Imogen Silver ravenclaw
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2013. May. 07.
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Vas. Május 12, 2013 6:01 am
Első játékomra keresnék bátor jelentkezőt *-* Viharos sebességgel közelednek a vizsgáim, szóval előre szólok, hogy talán kicsit lassú leszek majd.
Athenodora Black slytherin
Here I am : Hozzászólások száma : 7 Join date : 2013. May. 12.
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Szomb. Május 25, 2013 8:37 pm
Szóval eladó az első játékom, valakinek van kedve hozzám? ^^ Privátban várom a jelentkezőt.
Lily Luna Potter gryffindor
Here I am : Hozzászólások száma : 79 Join date : 2012. Oct. 05. Age : 31 Tartózkodási hely : Roxfort Boszorkány - és Varázslóképző Szakiskola
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Csüt. Május 30, 2013 2:06 am
A Potter család, egy szem lánykája, keresi játszótársát! Semmilyen kikötésem nincsen Bármilyen játékra kapható vagyok Jelentkezni Pm-ben lehet Várom a lelkes jelentkezőket
Alison Holt adult
Here I am : Hozzászólások száma : 7 Join date : 2013. Jun. 11. Age : 31
Sziasztok! Egy törékeny külsejű, életvidám csajszi keresi játszótársát/társait Csoportra, nemre, korra nem igazán vagyok válogatós. A lényeg, hogy jó játék legyen, ötletes és pörgős
Jelentkezni Pm-ben vagy nagy Chat-en lehet nálam
XoXo Ally
Ashlynn Imogen Silver ravenclaw
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2013. May. 07.
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Pént. Jún. 21, 2013 8:17 am
Játszótársat/társakat keresek!
PM-ben bárki jelentkezhet. Nem szoktam harapni, nem kell félni
Rasalas Ravencroft ministry
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2013. Jun. 24.
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Hétf. Jún. 24, 2013 3:59 am
Első játékom eladó. PM-ben lehet keresni. Csak bátran.
Rose Weasley adult
Here I am : Hozzászólások száma : 49 Join date : 2012. Sep. 11.
Azt hiszem csatlakozom én is a keresők táborához így:
Figyelem! 1 db szabad játékom kiadó amire olyan érdeklődő jelentkezését várom aki aktív, leleményes, és lehetőség szerint felsőoktatásos akár csak én Ha úgy érzed a leírásom illik Rád küldj egy pm - et és egyeztetünk.
xoxo R.
Isabelle Nia Lascar slytherin
Hozzászólások száma : 41 Join date : 2013. Jul. 03. Tartózkodási hely : Paris or Hogwarts
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Pént. Júl. 05, 2013 7:57 am
Nos, mint újonc nagylány, játszópartit keresnék. Ígérem, nem harapok, és egészen finoman tudok kínozni is. Pm-ben várok jelentkezőt, jelenleg csak egy játékra... és a varázsszó: kezdőt is vállalok szívesen.
Peter Griffiths slytherin
Hozzászólások száma : 67 Join date : 2013. Jul. 08. Tartózkodási hely : Roxfort vagy otthon
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Szer. Júl. 10, 2013 4:24 am
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz. Szívesen játszanék akár több jelentkezőt is szívesen várok, van időm úgy gondolom napi több posztra is könnyedén.
Shane, neked meg mindjárt írok XD De lehet keresni bátran
Gabriel J. Turner muggle
Hozzászólások száma : 24 Join date : 2013. Jul. 11.
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Vas. Aug. 11, 2013 11:15 pm
Sziasztok!
Szóval, az a nagy helyzet, hogy mégsem bírom ki játék nélkül és nem érdekel, hogy kevés időm van rá XD Ha akad olyan vállalkozó kedvű valaki, aki szívesen játszana velem + elviselné, hogy néha teljesen hulla fáradt vagyok az íráshoz, az jelentkezzen bátran
Ja és, hogy csábítóbb legyen az ajánlat, kezdést is simán vállalok, ráadásul nyitott vagyok minden játékötletre
Anaelle S. Creevey adult
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2013. Jul. 11. Tartózkodási hely : nappal: London, este: ki tudja?
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Szer. Aug. 14, 2013 3:50 am
Nos, azt hiszem nekem is muszáj lesz meghirdetnem magam egy játékra. Sajnos többre nem futja, és őszintén bevallom, nem is vagyok olyan gyors válaszadó, de nagyon szeretnék egy játékot.
Azt hiszem, bármire kapható vagyok, és nagyon, nagyon szeretnék már játszani ezzel a karimmal *-* kezdést simán vállalok^^ ide is lehet írni, illetve Isabelle Nia Lascar nevére is, mardis lányka énemmel gyakrabban vagyok fent. ^^
Emily Da Ponte gryffindor
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2013. Feb. 20.
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Szomb. Szept. 07, 2013 8:25 am
Halihó! Én is játszópajtit / játszópajtikat keresek Akinek lenne kedve akár egy gyors, akár egy lassabb lefolyású játékhoz az küldjön pmet és megbeszéljük.
Sebastian V Gray death eater
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2013. Sep. 01.
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Hétf. Szept. 09, 2013 2:18 am
Első játékomhoz én keresnék egy társat^^
Brandon Ewerstone ravenclaw
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2013. Sep. 15.
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Hétf. Szept. 16, 2013 12:22 am
Játékos társat keresnék. Mivel ma sok az elfoglaltságom, csak a holnapi naptól tudnék kezdeni. Írj privát üzenetet ha érdekel.
Athenodora Black slytherin
Here I am : Hozzászólások száma : 7 Join date : 2013. May. 12.
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Csüt. Szept. 19, 2013 8:07 am
Játszanék bárkivel szívesen, pm az ára. ^^
Sebastian V Gray death eater
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2013. Sep. 01.
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Vas. Szept. 29, 2013 5:21 am
Keresem első alanyom... akarom mondani, játszótársam.
Marconi Flint death eater
Here I am : Hozzászólások száma : 14 Join date : 2012. Sep. 11.
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Pént. Nov. 29, 2013 11:02 am
Eljött az idő emberek, rettegett Marconi játszótársat keres 1 helyem kiadó, szóval jó lesz sietni. Gyilkolás, vallatás, kémkedés, mezei találka, nekem egyre megy, mindenre nyitott vagyok. Jelentkezés pmben, akár egy több szereplős játék is lehet belőle végül.
Matthew Rosier adult
Here I am : Hozzászólások száma : 11 Join date : 2013. Nov. 24.
Tárgy: Re: Játszópajtik kerestetnek Hétf. Dec. 02, 2013 6:36 am
Játszópajtit keresek! Jelenleg több helyem is szabad, azonban előre szólok, hogy változó intenzitással tudok hszelni, de igyekszem. ^.^ Téma teljesen karakterfüggő, de jöhet jelen, múlt, jókedvű vagy borús, civakodós, baráti, vagy romantikus, vagy fekete, vagy fehér, vagy mókás, vagy sütőtökös (ez mondjuk nem tudom milyen kategória, de biztosan van ilyen ) Nemi, korbeli, vagy kasztbeli kikötésem sincsen! Támadjatok, várom a pm-eket és együtt biztosan kitalálunk valami jót!