Az oldal alapötletét J.K Rowlingnak köszönhetjük aki egy csodálatos varázsvilágot álmodott meg a számunkra.
Az oldal képeit köszönjük a Caution 2.0 - nak, a tumblrnak valamint az Obsessionnak. Nem kis kutatás, szerkesztés eredményei így kérünk NE lopj! Köszönjük!
Az oldalunkon szereplő kódokért hatalmas köszönet Clemence Lacroixnak és Brittany Greynek
Hozzászólások száma : 295 Join date : 2012. Sep. 09. Tartózkodási hely : Roxfort
Tárgy: Becsengetés! - avagy - Tanórák bejelentése! Csüt. Okt. 04, 2012 3:07 am
Kérem a tanárokat, hogy ebben a mappában jelentsék be ha órára készülnek!
A hozzászólást Sorting hat összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 11, 2012 1:47 am-kor.
Corinne Bouchard oot phoenix
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2013. Feb. 06.
Tárgy: Re: Becsengetés! - avagy - Tanórák bejelentése! Vas. Feb. 24, 2013 7:32 am
Kedves Diákok,
A közeljövőben, várhatóan febr. 28. – án szeretnék elindítani egy bűbájtan órát a Roxfort diákjainak számára 6. – 7. évfolyamon, ám mielőtt véglegesíteném az időpontot, felmérném mekkora az igény erre a diákság részéről. Kérek mindenkit, aki úgy érzi, szeretne részt venni az órán az legkésőbb febr. 27. – ig jelezze nekem részvételi szándékát pm. formájában, csak, hogy tudjam, mire számíthatok.
Tárgy: Re: Becsengetés! - avagy - Tanórák bejelentése! Csüt. Feb. 28, 2013 6:17 am
Corinne Bouchard írta:
Kedves Diákok,
A közeljövőben, várhatóan febr. 28. – án szeretnék elindítani egy bűbájtan órát a Roxfort diákjainak számára 6. – 7. évfolyamon, ám mielőtt véglegesíteném az időpontot, felmérném mekkora az igény erre a diákság részéről. Kérek mindenkit, aki úgy érzi, szeretne részt venni az órán az legkésőbb febr. 27. – ig jelezze nekem részvételi szándékát pm. formájában, csak, hogy tudjam, mire számíthatok.
Figyelem! Az óra még a mai este folyamán, várhatóan 8 óra felé kezdetét veszi. Bővebb információkat majd a kezdő hszemben találhattok róla. Aki esetleg időközben meggondolta magát, s úgy döntött mégiscsak szeretne csatlakozni az még jelezheti szándékát felém pm. - ben.
Sebastien A. Lascar professor
Hozzászólások száma : 65 Join date : 2013. Jul. 14.
Tárgy: Re: Becsengetés! - avagy - Tanórák bejelentése! Szer. Júl. 17, 2013 12:05 am
Tisztelettel üdvözlöm a roxforti diákságot!
Ezennel szeretném részetekre bejelenteni, hogy a mélyen tisztelt Binns professzor immár véglegesen jobb létre szenderült. A katedráját pedig jómagam veszem át. Az első tanórát amolyan ismerkedő jelleggel tartjuk meg, mégpedig a nagy előadóban, ugyanis várok szeretettel minden diákot az 5-7. évfolyamokról. (Fakultatív alapon, jobb jegyek reményében a 4.-esek is részt vehetnek, részükre előtte ajánlom elolvasni a Binns professzor által tavaly kiadott jegyzékből "A mugli történelem kivonatos formában" című 50 oldalas kis tanulmányt). Az óra kezdete várhatóan: július 22. Hétfő.
Mivel ez egy ismerkedési óra, a megjelenés nem kötelező, de szívből ajánlott. Kérem az érdeklődőket, hogy részemre küldjenek egy bagolyt részvételi szándékukról.
Köszönettel:
dr. Sebastien Anthony Lascar, a mágiatörténet professzora
Az óra megkezdődött, mindenki, aki jelezte a részvételi szándékát elvárt vendég most oda. Nagyjából 1 hét alatt tessék szíves lenni reagálni azért rá, az (mennyisége ellenére is) elegendő idő kell legyen. Aki kimarad, az véglegesen kimaradt, kivéve ha ír egy pm-et még az idő lejárta előtt. De összességében azért nem akarom a végtelenségig húzni.
Jó munkát diákok!
Tárgy: Re: Becsengetés! - avagy - Tanórák bejelentése! Szer. Aug. 07, 2013 2:02 am
Nah, óra utolsó előtti része is fenn van, alapvetően azt mondanám jövő héten szerda körül megyünk tovább.
Aki késni fog, az jelezze nekem valahogy és akkor kitolom az időt Ehhez meg jó olvasgatást és bocs a hossza miatt
Tyrius Aepius Reximo professor
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2013. Aug. 08. Tartózkodási hely : Roxfort
Tárgy: Re: Becsengetés! - avagy - Tanórák bejelentése! Csüt. Aug. 08, 2013 10:06 am
Tisztelt hallgatók! Nagy örömömre szolgál, hogy idén taníthatlak benneteket! Az első órát Augusztus 10. időpontban szándékozom elindítani, addig kérném pm. formájában jelezzék, hogy hány fős létszámra számíthatok. (hány könyvet vigyek. ) Az óra nagy meglepetésükre a Sötét Varázslatok Kivédése tanteremben zajlana! Üdvözlettel Tyrius Aepius Reximo professzor.
U.I.: Hosszas hezitálás után döntöttem a 6. és a 7. évfolyam egybevont szakkörét illetően, kérném az ő jelentkezésüket. Köszönöm.
Tárgy: Re: Becsengetés! - avagy - Tanórák bejelentése! Kedd Aug. 13, 2013 12:45 am
Kedves Diákok,
A közeljövőben, várhatóan aug. 17. – én szeretnék elindítani egy bűbájtan órát a Roxfort diákjainak számára 6. – 7. évfolyamon, ám mielőtt még véglegesíteném az időpontot, felmérném mekkora az igény erre a diákság részéről. Kérek mindenkit, aki úgy érzi, szeretne részt venni az órán az legkésőbb aug. 16. – ig jelezze nekem részvételi szándékát pm. formájában, csak, hogy tudjam, mire számíthatok.
Tárgy: Re: Becsengetés! - avagy - Tanórák bejelentése! Kedd Aug. 13, 2013 7:07 am
Sebastien A. Lascar írta:
Nah, óra utolsó előtti része is fenn van, alapvetően azt mondanám jövő héten szerda körül megyünk tovább.
Aki késni fog, az jelezze nekem valahogy és akkor kitolom az időt Ehhez meg jó olvasgatást és bocs a hossza miatt
Isa kérésére a határidő csütörtökre kitolva Debby, Cat, ti sem írtatok még, ha gondoljátok akkor azért nyugodtan lehet
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Becsengetés! - avagy - Tanórák bejelentése! Szer. Aug. 14, 2013 11:46 pm
Kedves, mélyen tisztelt hallgatók, diákok.
Tudom, hogy így is sok órátok van, de a közeljövőben szeretnék egy Átváltoztatástan órát tartani főleg ötöd évesek jelentkezését várom, de akik R.A.V.A.S.Z-t szeretnének tenni és korrepetálás szintjén az órán részt venni, őket is tárt karokkal várom.
Konkrét időpontot még nem szeretnék mondani, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyi embert érdekelne a dolog. Szóval ha a későbbiekben szeretnétek megtanulni rendesen átváltoztatni valamit, akkor küldjetek nekem egy pm-et, és megnézem, hogy érdemes lenne -e órát tartani.
Tárgy: Re: Becsengetés! - avagy - Tanórák bejelentése! Csüt. Aug. 15, 2013 9:30 am
Kedves, drága, és természetesen mélyen tisztelt Hollóhátas diákjaim! Nem tudom mikor érnénk rá a legtöbben, de min házvezetőtök a Hollóhát klubhelyiségben egy afféle Évnyitó partit kívánnék szervezni a számotokra!
Az általam kijelölt időpont Augusztus 26. (hétfő) Akinek jó az időpont, vagy aki szeretne játszani, de nem jó az időpont kérem jelezze Pm formájában!!!
Köszönöm!
Tárgy: Re: Becsengetés! - avagy - Tanórák bejelentése! Szomb. Aug. 17, 2013 2:23 am
Corinne Bouchard írta:
Kedves Diákok,
A közeljövőben, várhatóan aug. 17. – én szeretnék elindítani egy bűbájtan órát a Roxfort diákjainak számára 6. – 7. évfolyamon, ám mielőtt még véglegesíteném az időpontot, felmérném mekkora az igény erre a diákság részéről. Kérek mindenkit, aki úgy érzi, szeretne részt venni az órán az legkésőbb aug. 16. – ig jelezze nekem részvételi szándékát pm. formájában, csak, hogy tudjam, mire számíthatok.
Többetek kérésére az óra kezdését Vasárnapra helyeztem át, így a kezdő reag várhatóan a holnapi nap folyamán, a kora délutáni órákban érkezik. Aki esetleg időközben kedvet kapott volna csatlakozni, jelentkezhet bátran pm - ben nálam.
Tárgy: Re: Becsengetés! - avagy - Tanórák bejelentése! Szer. Aug. 21, 2013 8:19 am
Ja és igen, az elmaradt bejelentés: kb olyan keddig próbáljon meg írni az órára, aki akar. Utolsó kör, úgyhogy nyugi, nem fáraszt már titeket tovább a professzor úr
Tárgy: Re: Becsengetés! - avagy - Tanórák bejelentése! Vas. Aug. 25, 2013 4:56 am
Mivel a jelentkezők száma nem haladta meg a 3at, ezért kitolom az "évnyitó Hollóhátas party" időpontját, Augusztus 31-ére (szombat)!
A jelentkezéseket pm-ben várom!!! Köszönöm!
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Becsengetés! - avagy - Tanórák bejelentése!